Meghan nije vidjela mamu otkako se preselila u LA

sussexroyal/instagram
Situacija s korona virusom uistinu nije zaobišla nikoga i svatko od nas ispašta na svoj način.
Vidi originalni članak

Problemi u novonastaloj situaciji nisu zaobišli ni pripadnike kraljevske obitelji, a zbog mjera opreza i samoizolacije, Meghan Markle svoju majku, Doriju Ragland, nije vidjela otkako je s princem Harryjem odselila u Los Angeles iz Velike Britanije.

Udaljene su svega par kilometara

via GIPHY

Prema pisanju Cosmopolitana, Meghan i Harry u Los Angeles su odselili prošli mjesec i premda se bračni par odlično snašao u novoj sredini, Meghan je shrvana činjenicom da neće moći vidjeti majku još neko vrijeme, dok se situacija s virusom ne smiri.

Podsjetimo, kraljevski par je iz engleske palače najprije odselio u Kanadu, no, kako im iz više razloga ta sredina nije odgovarala te kako bi bili bliže Meghaninim prijateljima i obitelji, u konačnici su se odlučili odseliti u LA.

Zanimljivo je da je Doria Ragland od kćeri Meghan udaljena tek nekoliko kilometara, no kako se Meghan i Harry strogo pridržavaju mjera samoizolacije, susret obitelji s njezinom majkom trenutno jednostavno nije moguć.

via GIPHY

Čini se kako se trenutno svi nalazimo u sličnim problemima, no najvažnije je da se i dalje držimo onog #ostanidoma! I ovo će proći.

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

Posjeti joomboos.24sata.hr