Mimiermakeup nominirana za prestižnu nagradu!

mimiermakeup/Instagram/canva
Naša najpoznatija TikTokerica i JoomBoosovka, Mirta Miler, poznatija i kao Mimiermakeup ne prestaje nizati uspjehe pa se tako sada može pohvaliti i nominacijom za About You Awards nagradu
Vidi originalni članak

Za dva dana u Milanu će se održati dodjela 'About You Awards' - nagrada koje odaju počast najutjecajnijim digitalnim kreatorima u raznim kategorijama, a među njima se našla i naša Mimiermakeup za koju možete glasati na službenoj About You Awards stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ABOUT YOU (@aboutyou)

Mirta je nominirana za nagradu u kategoriji 'zabava', a preostale četiri kategorije su 'osnaživanje', 'digitalne kreacije', 'live' te 'idol godine'. Cilj ove nagrade je prepoznati ličnosti koje su ovom društvu dale relevantnu inspiraciju - online!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ABOUT YOU (@aboutyou)

Nominacija za ovu nagradu nas ne iznenađuje niti malo s obzirom na to da Mirta na svom TikToku ima cijelu vojsku od 15 i pol milijuna pratitelja koji vjerno prate, lajkaju i komentiraju svaki njen makeup video, vlogove i savršene tranzicije po kojima je i postala prepoznatljiva. 

Naravno, broj njenih pratitelja nezaustavljivo raste.

@mimiermakeup

dancing transitions are a vibe

♬ sonido original - Stirflex

Također, Mirta je dio naše JoomBoos ekipe i članica žirija našeg talent showa Videostar u kojemu uz TikTokere Barbi Afriku i Wajwaija bira novu JoomBoosovu TikTok zvijezdu, a uz našu influencericu SaamoPetru krasila je i naslovnicu jesenskog izdanja JoomBoos Videostar magazina. 

Sve nabrojano samo je mali dio onoga što je naša Mimi do sada postigla i onoga što će tek postići i mislimo kako je zaista zaslužila osvojiti ovu About You nagradu pa vas još jednom pozivamo da za glasate za nju!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr