Prvi 1965 pregleda 24. svibnja 2022.

Mimiermakeup nominirana za prestižnu nagradu!

mimiermakeup/Instagram/canva

Naša najpoznatija TikTokerica i JoomBoosovka, Mirta Miler, poznatija i kao Mimiermakeup ne prestaje nizati uspjehe pa se tako sada može pohvaliti i nominacijom za About You Awards nagradu

Za dva dana u Milanu će se održati dodjela 'About You Awards' - nagrada koje odaju počast najutjecajnijim digitalnim kreatorima u raznim kategorijama, a među njima se našla i naša Mimiermakeup za koju možete glasati na službenoj About You Awards stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ABOUT YOU (@aboutyou)

Mirta je nominirana za nagradu u kategoriji 'zabava', a preostale četiri kategorije su 'osnaživanje', 'digitalne kreacije', 'live' te 'idol godine'. Cilj ove nagrade je prepoznati ličnosti koje su ovom društvu dale relevantnu inspiraciju - online!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ABOUT YOU (@aboutyou)

Nominacija za ovu nagradu nas ne iznenađuje niti malo s obzirom na to da Mirta na svom TikToku ima cijelu vojsku od 15 i pol milijuna pratitelja koji vjerno prate, lajkaju i komentiraju svaki njen makeup video, vlogove i savršene tranzicije po kojima je i postala prepoznatljiva. 

Naravno, broj njenih pratitelja nezaustavljivo raste.

@mimiermakeup

dancing transitions are a vibe

♬ sonido original - Stirflex

Također, Mirta je dio naše JoomBoos ekipe i članica žirija našeg talent showa Videostar u kojemu uz TikTokere Barbi Afriku i Wajwaija bira novu JoomBoosovu TikTok zvijezdu, a uz našu influencericu SaamoPetru krasila je i naslovnicu jesenskog izdanja JoomBoos Videostar magazina. 

Sve nabrojano samo je mali dio onoga što je naša Mimi do sada postigla i onoga što će tek postići i mislimo kako je zaista zaslužila osvojiti ovu About You nagradu pa vas još jednom pozivamo da za glasate za nju!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?