Bezveze nabacao odjeću i prankao 'modne znalce'

Odličan prenk: glumio modela i obukao najgoru kombinaciju kako bi vidio reakcije drugih, rezultat - urnebesan!
Vidi originalni članak

Britanski youtuberi, Zac i Jay, nedavno su odlučili testirati svoje 'visoke modne sposobnosti'. Zanimalo ih je hoće li znalci s Fashion Weeka shvatiti ukoliko se ondje pojavi neki 'uljez', piše BoredPanda. Njihov plan sastojao se od nekoliko koraka: pronaći savršenog muškog modela koji će zračiti samopouzdanjem, iako će na sebi nositi jednu od najgorih kombinacija ikad, a zatim i osmisliti kombinaciju. Srećom, njihov prijatelj i youtuber Max Fosh, bio je savršen za to. 

Sva odjeća, obuća i modni dodaci kupljeni su u trgovinama s jeftinom robom, a kombinacije su pomno osmišljene, kako bi, naravno, bile što gore. 

Max je za tu priliku postao 'Maximillian Bucharest', 16 - godišnji model u usponu koji je 'doputovao' na Fashion Week. Finim ružičastim rukavicama i torbom koja je pružila avangardnu ​​vibru (što god to značilo), a kojom se visoka moda ponosi, brzo je privukao pozornost mnogih na londonskim ulicama. Fotografi su ga opkolili, pitali za ime, što nosi te su mnogi bili oduševljeni. 

Nitko nije ni u jednom trenu posumnjao kako se radi o prevarantu. Dapače, mnogi su bili impresionirani njegovom kombinacijom, što je i potvrdilo Jayevu i Zacovu pretpostavku: da je moda postala sve i da više ne postoje nikakva mjerila. Dvojac je svojim fanovima najavio kako mogu očekivati "neproblematičan, pozitivan, lud sadržaj", i moramo priznati kako je ova šala savršeno ispunila to obećanje. Inače, Zac i Jay imaju zajednički 'Zac and Jay' YouTube show te se na njihovom kanalu mogu pronaći mnogi slični prankovi. 

Video pogledajte ovdje: 

Kako ti se sviđa ovaj prank? 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr