Prvi 199 pregleda 16. ožujka 2019.

Bezveze nabacao odjeću i prankao 'modne znalce'

Odličan prenk: glumio modela i obukao najgoru kombinaciju kako bi vidio reakcije drugih, rezultat - urnebesan!

Britanski youtuberi, Zac i Jay, nedavno su odlučili testirati svoje 'visoke modne sposobnosti'. Zanimalo ih je hoće li znalci s Fashion Weeka shvatiti ukoliko se ondje pojavi neki 'uljez', piše BoredPanda. Njihov plan sastojao se od nekoliko koraka: pronaći savršenog muškog modela koji će zračiti samopouzdanjem, iako će na sebi nositi jednu od najgorih kombinacija ikad, a zatim i osmisliti kombinaciju. Srećom, njihov prijatelj i youtuber Max Fosh, bio je savršen za to. 

Sva odjeća, obuća i modni dodaci kupljeni su u trgovinama s jeftinom robom, a kombinacije su pomno osmišljene, kako bi, naravno, bile što gore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear @asos, you suck

A post shared by Max Fosh (@max.fosh) on

Max je za tu priliku postao 'Maximillian Bucharest', 16 - godišnji model u usponu koji je 'doputovao' na Fashion Week. Finim ružičastim rukavicama i torbom koja je pružila avangardnu ​​vibru (što god to značilo), a kojom se visoka moda ponosi, brzo je privukao pozornost mnogih na londonskim ulicama. Fotografi su ga opkolili, pitali za ime, što nosi te su mnogi bili oduševljeni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝑔𝑒𝓉 𝓇𝑒𝒶𝒹𝓎 𝓉𝑜 𝓈𝑒𝑒 𝓂𝑒 𝓈𝒽𝒾𝓃𝑒 𝓌𝑜𝓇𝓁𝒹

A post shared by 𝕸𝕒𝓍 (@maximusbucharest) on

Nitko nije ni u jednom trenu posumnjao kako se radi o prevarantu. Dapače, mnogi su bili impresionirani njegovom kombinacijom, što je i potvrdilo Jayevu i Zacovu pretpostavku: da je moda postala sve i da više ne postoje nikakva mjerila. Dvojac je svojim fanovima najavio kako mogu očekivati "neproblematičan, pozitivan, lud sadržaj", i moramo priznati kako je ova šala savršeno ispunila to obećanje. Inače, Zac i Jay imaju zajednički 'Zac and Jay' YouTube show te se na njihovom kanalu mogu pronaći mnogi slični prankovi. 

Video pogledajte ovdje: 

Kako ti se sviđa ovaj prank? 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    BAHAHAH, tooop! :D