Najluđi ljetni roadtrip: Obišli najveće domaće festivale

filip dejanovic, ridziy/Instagram/canva
U novoj sezoni JoomBoosovog serijala 'Roadtrip', naši su influenceri obišli neke od najvećih hrvatskih glazbenih festivala, izvodili su najluđe i najzabavnije izazove do sad i, naravno, stvorili uspomene koje će imati za cijeli život
Vidi originalni članak

Najluđi ljetni JoomBoosov serijal - Roadtrip i ove je godine okupio neke od naših influencera koji su, ovaj put, kao zadatak imali obići neke od najluđih glazbenih festivala u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Domaćin ovogodišnjeg Roadtripa bila je naša SaamoPetraa koja je s našim influencerima obišla Ultra Europe festival u Splitu, Wild & Free i Sonus festivale na Zrću, Graffiti na gradele festival na Bolu i te Sziget festival u Budimpešti.

Prvi festival na redu bila je Ultra koja je po osmi put na jednom mjestu okupila najveće partijanere iz cijelog svijeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

Na Ultri su joj se pridružili TheSikrt, Bruno Lukić, 10Ficho i Stella Smajić Ridziy koji su, uz 140 tisuća drugih partijanera, na taktove taktova najpoznatijih svjetskih DJ-eva kao što su Martin Garrix i Hardwell, plesali do ranih jutarnjih sati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riđi (@ridziyy)

Naši influenceri na Ultri su uživali sva tri dana, a to možemo vidjeti i po njihovim objavama na društvenim mrežama na kojima su pokazivali svoje oduševljenje glazbom, ekipom i cijelom atmosferom.

@ridziy

❤️

♬ original sound - Riđi

Osim lude zabave na samom festivalu, influenceri su morali odraditi i neke izazove, a koji su to izazovi bili i kako su prošli, ali i koji influenceri će se još pridružiti Petri, moći ćete uskoro gledati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr