Prvi 351 pregleda 20. srpnja 2022.

Najluđi ljetni roadtrip: Obišli najveće domaće festivale

filip dejanovic, ridziy/Instagram/canva

U novoj sezoni JoomBoosovog serijala 'Roadtrip', naši su influenceri obišli neke od najvećih hrvatskih glazbenih festivala, izvodili su najluđe i najzabavnije izazove do sad i, naravno, stvorili uspomene koje će imati za cijeli život

Najluđi ljetni JoomBoosov serijal - Roadtrip i ove je godine okupio neke od naših influencera koji su, ovaj put, kao zadatak imali obići neke od najluđih glazbenih festivala u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Domaćin ovogodišnjeg Roadtripa bila je naša SaamoPetraa koja je s našim influencerima obišla Ultra Europe festival u Splitu, Wild & Free i Sonus festivale na Zrću, Graffiti na gradele festival na Bolu i te Sziget festival u Budimpešti.

Prvi festival na redu bila je Ultra koja je po osmi put na jednom mjestu okupila najveće partijanere iz cijelog svijeta. 

Na Ultri su joj se pridružili TheSikrt, Bruno Lukić, 10Ficho i Stella Smajić Ridziy koji su, uz 140 tisuća drugih partijanera, na taktove taktova najpoznatijih svjetskih DJ-eva kao što su Martin Garrix i Hardwell, plesali do ranih jutarnjih sati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riđi (@ridziyy)

Naši influenceri na Ultri su uživali sva tri dana, a to možemo vidjeti i po njihovim objavama na društvenim mrežama na kojima su pokazivali svoje oduševljenje glazbom, ekipom i cijelom atmosferom.

@ridziy

❤️

♬ original sound - Riđi

Osim lude zabave na samom festivalu, influenceri su morali odraditi i neke izazove, a koji su to izazovi bili i kako su prošli, ali i koji influenceri će se još pridružiti Petri, moći ćete uskoro gledati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?