Nakon pet mjeseci pauze napokon se otvaraju kina!

Grgo Jelavic/PIXSELL
Nakon dugih pet mjeseci pauze kino dvorane napokon otvaraju svoja vrata, uz poštivanje svih propisanih mjera.
Vidi originalni članak

Pet mjeseci nakon zatvaranja zbog pandemije korona virusa, multipleks kina Blitz-CineStar ponovno otvaraju svoje dvorane od 20. kolovoza, naravno, uz poštivanje preporuka nadležnih tijela za kinoprikazivačku djelatnost, piše 24sata.

Kina se, na veselje brojnih građana, napokon otvaraju nakon što je Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz suradnju s Ministarstvom kulture i medija i Blitz-Cinestarom, pripremio odgovarajuće preporuke za poslovanje multipleks kina, koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućuju opušteno uživanje u filmovima. 

Kapacitet dvorana bit će limitiran

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a online sustav prodaje ulaznica i blagajne automatski će blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja.

"Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno", stoji u priopćenju. 

Posjetitelje također očekuju novouređene dvorane i ugodan ambijent kao i prije pandemije, a evo što ćemo od filmova moći pogledati pri povratku u omiljena nam kina.

Koje ćemo filmove moći pogledati?

U prvom tjednu nakon otvaranja, publika će moći pogledati: eksplozivni psihološki triler 'Bijesan' (Unhinged) s Oscarom nagrađenim Russellom Croweom u glavnoj ulozi, kao i beskrajno romantičnu i inspirativnu glazbenu priču 'Još uvijek vjerujem' (I Still Believe).

Za one najhrabrije tu je napeti horor 'Brahms: Dječak II' (Brahms: Boy II), dok su za najmlađu publiku u programu sinkronizirani animirani filmovi 'Naprijed' (Onward) i 'Kapetan Sabljozubi i magični dijamant' (Captain Sabertooth and the magic diamond). 

Film s jednim od najizdašnijih budžeta ikad snimljen u Hollywoodu, dugoočekivani 'Tenet' koji potpisuje Christopher Nolan, u CineStar kina stiže 27. kolovoza, a tjedan uoči premijere filma fanovi će moći uživati u globalnom eventu obilježavanja desete godišnjice od prikazivanja Nolanovog filma 'Početak' (Inception).

Obiteljska sinkronizirana animacija 'Crvencipelica i 7 patuljaka' (Red Shoes and the Seven Dwarfs) u programu je od 27. kolovoza, dok u tjednu od 3. rujna CineStar najavljuje dugoočekivanu premijeru velikog Disneyjevog spektakla 'Mulan', te jezivi triler 'Antebellum' producenta filmova 'Get Out' i 'Us'.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr