Prvi 349 pregleda 11. kolovoza 2020.

Nakon pet mjeseci pauze napokon se otvaraju kina!

Grgo Jelavic/PIXSELL

Nakon dugih pet mjeseci pauze kino dvorane napokon otvaraju svoja vrata, uz poštivanje svih propisanih mjera.

Pet mjeseci nakon zatvaranja zbog pandemije korona virusa, multipleks kina Blitz-CineStar ponovno otvaraju svoje dvorane od 20. kolovoza, naravno, uz poštivanje preporuka nadležnih tijela za kinoprikazivačku djelatnost, piše 24sata.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Kina se, na veselje brojnih građana, napokon otvaraju nakon što je Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz suradnju s Ministarstvom kulture i medija i Blitz-Cinestarom, pripremio odgovarajuće preporuke za poslovanje multipleks kina, koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućuju opušteno uživanje u filmovima. 

Kapacitet dvorana bit će limitiran

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a online sustav prodaje ulaznica i blagajne automatski će blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja.

"Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno", stoji u priopćenju. 

Posjetitelje također očekuju novouređene dvorane i ugodan ambijent kao i prije pandemije, a evo što ćemo od filmova moći pogledati pri povratku u omiljena nam kina.

Koje ćemo filmove moći pogledati?

U prvom tjednu nakon otvaranja, publika će moći pogledati: eksplozivni psihološki triler 'Bijesan' (Unhinged) s Oscarom nagrađenim Russellom Croweom u glavnoj ulozi, kao i beskrajno romantičnu i inspirativnu glazbenu priču 'Još uvijek vjerujem' (I Still Believe).

Za one najhrabrije tu je napeti horor 'Brahms: Dječak II' (Brahms: Boy II), dok su za najmlađu publiku u programu sinkronizirani animirani filmovi 'Naprijed' (Onward) i 'Kapetan Sabljozubi i magični dijamant' (Captain Sabertooth and the magic diamond). 

Film s jednim od najizdašnijih budžeta ikad snimljen u Hollywoodu, dugoočekivani 'Tenet' koji potpisuje Christopher Nolan, u CineStar kina stiže 27. kolovoza, a tjedan uoči premijere filma fanovi će moći uživati u globalnom eventu obilježavanja desete godišnjice od prikazivanja Nolanovog filma 'Početak' (Inception).

Obiteljska sinkronizirana animacija 'Crvencipelica i 7 patuljaka' (Red Shoes and the Seven Dwarfs) u programu je od 27. kolovoza, dok u tjednu od 3. rujna CineStar najavljuje dugoočekivanu premijeru velikog Disneyjevog spektakla 'Mulan', te jezivi triler 'Antebellum' producenta filmova 'Get Out' i 'Us'.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?