Neke od scena iz 'Sam u kući' su izbrisane. Pogledajte koje!

youtubescreenshot/Canva/Pixsell
Na YouTubeu je objavljen video s izostavljenim scenama iz legendarnog filma. Gledajući video teško je zaključiti jesu li te scene nedostajale filmu ili je sasvim uredu i bez njih. Pogledajte video i sami zaključite!
Vidi originalni članak

U mnogim obiteljima film o dječaku Kevinu koji ostaje sam kod kuće postao je tradicija. Film 'Sam u kući prikazuje se svakog Božića na malim ekranima, ali fanovi nisu znali ovo - postoje scene koje su isključene iz filma. Na YouTubeu je objavljen video sa svim scena koje su trebale bit u filmu, ali su na kraju ipak izbačene.

U videu pogledajte o kojim scenama je riječ:

U početku videa može se primijetiti dijelovi razgovora Marva, dostavljača i članova obitelji McCallister koji su izbačeni. Također, prikazano je i vrijeme obitelji u Parizu dok su udaljeni od Kevina. U jednom trenutku možemo vidjeti i Marva i Harryja kako pjevaju pjesme u svom kombiju i razgovaraju o tome koliko se promijenila Božićna tradicija.

Zanimljivo je vidjeti ove scene jer gledajući film većina nas nije primijetila da mu išta nedostaje. Jesu li po vama trebali ostaviti ove scene i uvrstiti ih u film o dječaku i njegovoj borbi s kriminalcima?

Posjeti joomboos.24sata.hr