Prvi 20981 pregleda 21. prosinca 2020.

Neke od scena iz 'Sam u kući' su izbrisane. Pogledajte koje!

youtubescreenshot/Canva/Pixsell

Na YouTubeu je objavljen video s izostavljenim scenama iz legendarnog filma. Gledajući video teško je zaključiti jesu li te scene nedostajale filmu ili je sasvim uredu i bez njih. Pogledajte video i sami zaključite!

U mnogim obiteljima film o dječaku Kevinu koji ostaje sam kod kuće postao je tradicija. Film 'Sam u kući prikazuje se svakog Božića na malim ekranima, ali fanovi nisu znali ovo - postoje scene koje su isključene iz filma. Na YouTubeu je objavljen video sa svim scena koje su trebale bit u filmu, ali su na kraju ipak izbačene.

U videu pogledajte o kojim scenama je riječ:

U početku videa može se primijetiti dijelovi razgovora Marva, dostavljača i članova obitelji McCallister koji su izbačeni. Također, prikazano je i vrijeme obitelji u Parizu dok su udaljeni od Kevina. U jednom trenutku možemo vidjeti i Marva i Harryja kako pjevaju pjesme u svom kombiju i razgovaraju o tome koliko se promijenila Božićna tradicija.

Zanimljivo je vidjeti ove scene jer gledajući film većina nas nije primijetila da mu išta nedostaje. Jesu li po vama trebali ostaviti ove scene i uvrstiti ih u film o dječaku i njegovoj borbi s kriminalcima?

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dancy11.4.2005

    Nisu trebali ništa izbaciti, već ostaviti sve onako kako je
ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com