Neobičan prizor Meghan i Kate: 'Samo glume'?

cambridge.sussex.royal / instagram
Vole li se vojvotkinje ili se mrze, više ni sami ne znamo!
Vidi originalni članak

Već dugo se nagađa da se vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle ne mogu podnijeti. Kako piše Cosmopolitan, možda su sve ipak baš samo nagađanja, jer nedavno su se susrele na danu Commonwealtha i srdačno se pozdravile. Čak poljupcem u obraz! 

No, skepticima je to odmah postalo sumnjivo jer se princeze do sada još nisu tako prisno pozdravljale, pa i dalje ne vjeruju da su u dobrim odnosima, već sad svi misle da samo dobro glume...

Navedena situacija smatra se mudrim potezom buduće kraljice Kate, koja je znala da će u blizini biti kamere, pa je iskoristila situaciju kako bi primirila glasine koje 'kruže' o njoj i njezinoj šogorici.

Iako nemaju mnogo toga zajedničkog i iako privatno vjerojatno nikad neće biti frendice, Kate zna da ne bi bilo dobro da u kraljevskoj obitelji postoje razdori pa je odlučila ponašati se makar prijateljski 'za kamere'. Njihov odnos, tako, nastoji održati barem na profesionalnoj razini.

Misliš li da vojvotkinje glume prisnost ili su naprosto stvarno okej i svi mi pretjerujemo?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr