Nije se depilirala godinu dana, a muž ju podržava u tome

https://www.instagram.com/bodyhairmovement/
Sonia Cytrowska (28) prije godinu dana odlučila je da će se prestati depilirati. Na svom Instagramu promovira prirodnu ljepotu i želi da joj se pridruže i druge žene.
Vidi originalni članak

Sonia se depilirala od svoje dvanaeste godine, ali odlučila je prestati nakon što je naučila voljeti svoju prirodnu ljepotu. Na svom Instagramu dijeli slike na kojima se vidi njeno dlakavo tijelo.

-Imam i dlakava leđa i to je uredu. Znam da nisam jedina i da je to normalno.- govori Sonia i dodaje da se žene ne bi trebale osjećati manje ženstveno zbog svojih dlaka.

Neke žene potpuno je podržavaju, a druge misle da su dlake odvratne. 

 

Njenom mužu se isprva nije svidjela ideja da bude dlakava, ali zbog nje je odlučio promijeniti svoje standarde ljepote

-S vremenom me počeo podržavati- rekla je Sonia i otkrila da se nikada nije pokušao razvesti od nje zbog toga. 

-Osjećala bi se kao dlakavo čudovište i htjela bi sve obrijati- Sonia priznaje da je puno puta htjela odustati, ali da joj je drago što nije. Dodaje da se sada se ne srami svojih dlaka i potpuno ih prihvaća.

Što misliš o njezinoj odluci?

Znaš li tko je osvojio najviše Oscara? Ne, nije Meryl Streep

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Posjeti joomboos.24sata.hr