Nitko nije skužio ovaj detalj na kraljevskoj božićnoj fotki!

kensingtonroyal / instagram
Na fotki su Kate, William i njihova djeca, ali samo najpažljiviji su uspjeli primijetiti ovaj sitan detalj...
Vidi originalni članak

Naime, netko je ukazao na to da malena Charlotte na fotki nosi vestu svog brata Georgea. I to ni više ni manje nego vestu koju je on nosio na proslavi 90. rođendana Kraljice Elizabete II., njihove bake, piše Country Living.

Nosila ju je i ranije

Ova vesta očito ima veliko značenje u obitelji (ili barem kod malene Charlotte), jer ju je nosila i ranije, kad se fotkala sa svojim tek rođenim bratom princom Louisom.

Iako se čini kao običan komad odjeće, baš taj komad odjeće ima veliko značenje u modernoj kraljevskoj tradiciji, pa stoga sigurno nije slučajno da su Kate Middleton i princ William odlučili tu vestu odjenuti Charlotte za ovo posebno, blagdansko fotkanje.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

Posjeti joomboos.24sata.hr