Objavljene nove fotke sa svadbe Brooklyna Beckhama

brooklynpeltzbeckham/Instagram/canva
Iako su se Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali prije nešto više od mjesec dana, mnoge fotografije s raskošnog vjenčanja tek su sada objavljene u javnosti
Vidi originalni članak

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn oženio se prije nešto više od mjesec dana glumicom Nicolom Peltz, a, kako piše Vogue, mnoge fotografije s raskošnog vjenčanja objavljene su tek sada. 

Ovo bajkovito vjenčanje se održalo na Floridi na imanju Nicolinih roditelja Nelsona Peltza i Claudie Heffner Peltz koje vrijedi 76 milijuna dolara, a na njemu su prisustvovali neki od najpoznatijih svjetskih zvijezda kao što su glumica Eva Longoria, tenisačice Serena i Venus Williams, chef Gordon Ramsay, kćer Kobeja Bryanta Natalia Bryant i mnogi drugi. 

Ono što pokazuje kako je Beckhamovima, ali i Peltzovima, obitelj iznimno važna je to što su Brooklynu kumovi bili njegova mlađa braća Romeo i Cruz, a sestra Harper Seven bila je jedna od djevojčica koja je u crkvi bacala latice cvijeća. Nicoli je kuma bila njena baka. 

Također, Nicola i Brooklyn krasit će naslovnicu britanskog Voguea, a na njoj Nicola ima potpuno drugačiju vjenčanicu nego što je ona koju je nosila na ceremoniji vjenčanja.

Čini se da je bilo prilično zabavno na ovoj svadbi, što vi mislite? 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

Posjeti joomboos.24sata.hr