Prvi 71473 pregleda 11. travnja 2022.

Fotografije svadbe Brooklyna Beckhama obilaze svijet

nicola peltz, vogue/Instagram/Canva

Ovog vikenda na Floridi su se vjenčali Brooklyn Beckham i Nicola Peltz, a detalji raskošne svadbe sada obilaze društvene mreže

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn oženio se ovog vikenda glumicom Nicolom Peltz. Kako piše Vogue, ovo bajkovito vjenčanje se održalo na Floridi na imanju Nicolinih roditelja Nelsona Peltza i Claudie Heffner Peltz koje vrijedi 76 milijuna dolara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Iako su svi očekivali da će dizajnerica vjenčanice biti Brooklynova mama Victoria, Nicola je ipak odlučila kako će taj posao prepustiti modnoj kući Valentino. Vjenčanica je bila jednostavnih linija sa dugačkim šlepom, a njena mama je u nju dala ušiti 'evil eye' talisman kako bi ju štitio od zla te kratku poruku koja je bila ušivena plavim koncem. Brooklyn je nosio crni Diorov smoking.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @brooklynbeckham

Ono što pokazuje kako je Beckhamovima, ali i Peltzovima, obitelj iznimno važna je to što su Brooklynu kumovi bili njegova mlađa braća Romeo i Cruz, a sestra Harper Seven bila je jedna od djevojčica koja je u crkvi bacala latice cvijeća. Nicoli je kuma bila njena baka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @brooklynbeckham

S obzirom na to da su Beckhamovi jedna od najpoznatijih obitelji na svijetu, sasvim je očekivano da su na ovom vjenčanju prisustvovale mnoge svjetski poznate zvijezde. Neki od uzvanika su bili glumica Eva Longoria, tenisačice Serena i Venus Williams, chef Gordon Ramsay, kćer Kobeja Bryanta Natalia Bryant i mnogi drugi. 

Na vjenčanje su bili pozvani i prinčevi William i Harry i njihove obitelji, ali nitko od njih se nije odazvao. 

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?