Obuća nastala u suradnji Guccija i Adidasa pravi je hit!

gucci.com/canva
Luksuzni brend Gucci i sportski brend Adidas već duže vrijeme surađuju i moramo priznati kako su njihovi odjevni komadi, ali i obuća prilično, paa... Zanimljivi!
Vidi originalni članak

Najveću pažnju ipak je privukla Gucci i Adidas obuća koja na vrlo neobičan način kombinira sport i eleganciju. Tako u njihovoj ponudi, između ostalog, možemo vidjeti visoke čizme na petu u elegantnoj smeđoj ili bijeloj boji koje na sebi imaju Adidasove prepoznatljive tri crte.

Osim u smeđoj i bijeloj boji, u ponudi su ovakve čizme i u plavoj boji s bijelim crtama, a njihova cijena iznosi 1690 dolara, odnosno gotovo 13 tisuća kuna.

Ako niste fan visokih čizama, možda će vam se svidjeti salonke koje, s obzirom na Adidasov logo koji se nalazi na njima, možete kombinirati i uz trenirku istog brenda. Njihova cijena iznosi 950 dolara, odnosno nešto više od sedam tisuća kuna.

Za one koji žele nešto nižu petu, ali ipak zadržati određenu dozu elegancije, savršeno će im pristajati loaferice koje dolaze u smeđoj i crnoj boji. Ako su vas ove loaferice u potpunosti oborile s nogu, možete ih nabaviti na Gucci stranici po cijeni od 1100 dolara što je nešto više od osam tisuća kuna. 

Ako pak želite biti skroz opušteni, Gucci i Adidas klompe bi vas trebale totalno oduševiti.

Cijena ovih klompi je 1250 dolara, odnosno nešto više od devet tisuća kuna. 

Naravno, ove cipele i čizme nisu jedini komadi nastali u suradnji Adidasa i Guccija što znači da, uz odjeću i modne dodatke iz ove kolekcije, možete napraviti bezbroj modnih kombinacija u kojima sigurno nećete ostati neprimijećeni. 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr