Prvi 2325 pregleda 22. rujna 2022.

Obuća nastala u suradnji Guccija i Adidasa pravi je hit!

gucci.com/canva

Luksuzni brend Gucci i sportski brend Adidas već duže vrijeme surađuju i moramo priznati kako su njihovi odjevni komadi, ali i obuća prilično, paa... Zanimljivi!

Najveću pažnju ipak je privukla Gucci i Adidas obuća koja na vrlo neobičan način kombinira sport i eleganciju. Tako u njihovoj ponudi, između ostalog, možemo vidjeti visoke čizme na petu u elegantnoj smeđoj ili bijeloj boji koje na sebi imaju Adidasove prepoznatljive tri crte.

 | Autor: Gucci.com Gucci.com

Osim u smeđoj i bijeloj boji, u ponudi su ovakve čizme i u plavoj boji s bijelim crtama, a njihova cijena iznosi 1690 dolara, odnosno gotovo 13 tisuća kuna.

Ako niste fan visokih čizama, možda će vam se svidjeti salonke koje, s obzirom na Adidasov logo koji se nalazi na njima, možete kombinirati i uz trenirku istog brenda. Njihova cijena iznosi 950 dolara, odnosno nešto više od sedam tisuća kuna.

 | Autor: Gucci.com Gucci.com

Za one koji žele nešto nižu petu, ali ipak zadržati određenu dozu elegancije, savršeno će im pristajati loaferice koje dolaze u smeđoj i crnoj boji. Ako su vas ove loaferice u potpunosti oborile s nogu, možete ih nabaviti na Gucci stranici po cijeni od 1100 dolara što je nešto više od osam tisuća kuna. 

 | Autor: Gucci.com Gucci.com Ako pak želite biti skroz opušteni, Gucci i Adidas klompe bi vas trebale totalno oduševiti.

 | Autor: Gucci.com Gucci.com

Cijena ovih klompi je 1250 dolara, odnosno nešto više od devet tisuća kuna. 

Naravno, ove cipele i čizme nisu jedini komadi nastali u suradnji Adidasa i Guccija što znači da, uz odjeću i modne dodatke iz ove kolekcije, možete napraviti bezbroj modnih kombinacija u kojima sigurno nećete ostati neprimijećeni. 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?