Omiljeni likovi iz Zabranjene ljubavi skupa i u novoj seriji!

Davor Puklavec/PIXSELL, Instagram, PROMO
Prva hrvatska sapunica 'Zabranjena ljubav' krenula je s emitiranjem 2004. Priča o zabranjenoj ljubavi brata i sestre zaintrigirala je publiku, a mnogi se scena iz serije i dan danas sjećaju.
Vidi originalni članak

Serija 'Zabranjena ljubav' od samih početaka imala je veliki broj fanova i okupila dosta pozornosti. Zabranjena ljubav brata i sestre, svađe, ubojstva, aristokratska obitelj, sve su to elementi koji su se protezali kroz više od 700 epizoda koje su gledatelji s nestrpljenjem svakoga dana pratili.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova serija - 'Firma'

Serija je okupila brojna glumačka imena koja i danas možemo pratiti. Filip Riđički sada glumi u 'Crno-bijelom svijetu', Mario Valentić natječe se u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a Antonija Šola jedna je od naših najpoznatijih kantautorica i pjevačica. Glavnog lika, Danijela, glumio je Zoran Pribičević.

"Ajme, ja to ne mogu gledati. Užas. Sjećam se da sam tad imao jako dobru emociju, ali točno taj dio nisu snimili tako da to nije ni bilo u epizodi", rekao je nam je Zoran kada smo mu prikazivali scene iz 'Zabranjene ljubavi'. To je bila njegova prva glavna uloga, a kasnije je krenuo uspon u njegovoj karijeri.

Nakon 'Zabranjene ljubavi', upisao je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu i radio na svojoj karijeri. Od 2012. do 2019. bio je umjetnički ravnatelj Kerekesh teatra, a od 2016. do 2019. bio je član ansambla Gradskog kazališta Žar Ptica. Svoje glumačke sposobnosti pokazao je i u inozemnim projektima. Trenutno glumi u HBO-ovoj seriji 'Protuudar'. 

Zorana će publika moći pratiti i u novoj seriji 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. 'Firma', serijal skečeva za ljude koji rade, nasmijavat će publiku svima dobro poznatim situacija svakoga četvrtka u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

"Mislim da su sve scene odlično napisane i razrađene te je puno duhovitih trenutaka", rekao je Zoran o seriji, čija vas prva epizoda čeka 22.10. u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

Zoran i Petra Kurtela ponovno će zajedno glumiti

A Zoran će u seriji opet imati priliku glumiti i s kolegicom iz 'Zabranjene ljubavi'. Petra Kurtela također ima ulogu u seriji 'Firma', a u 'Zabranjenu ljubav' je ušla još kao tinejdžerica. Glumila je prijateljicu, a kasnije i djevojku Filipa Riđičkog (Matija u seriji).

Njezin lik u seriji 'Zabranjena ljubav' čista je suprotnost onoga što je Petra u stvarnom životu. Lana, čiji je lik Petra tumačila, često je upadala u nevolje, a bila je i ovisnica. Kurtela je, s druge strane, potpuno drugačija. Vodi obiteljski život sa svojim suprugom Igorom Banovićem s kojim ima i sina Relju. Publika je najčešće može vidjeti u kazalištu, a od sada i u novoj YouTube seriji 'Firma'.

"Veselila sam se tome što ćemo Zoran i ja ponovno raditi. Prisjetili smo se i snimanja 'Zabranjene ljubavi'. Za seriju 'Firma', puno smo improvizirali i nadam se da će u seriju ubaciti i “blooperse”, jer sam sigurna da će i drugima biti zabavni", rekla je Kurtela.

Kako izgleda njihov 'reunion' u novoj seriji možete pratiti na YouTube kanalu 24sata i 24sata.hr.

 

 

Još ovakvih zabavnih tema pronađite u novom JoomBoos Videostar magazinu!

Posjeti joomboos.24sata.hr