Prvi 5111 pregleda 19. listopada 2020.

Omiljeni likovi iz Zabranjene ljubavi skupa i u novoj seriji!

Davor Puklavec/PIXSELL, Instagram, PROMO

Prva hrvatska sapunica 'Zabranjena ljubav' krenula je s emitiranjem 2004. Priča o zabranjenoj ljubavi brata i sestre zaintrigirala je publiku, a mnogi se scena iz serije i dan danas sjećaju.

Serija 'Zabranjena ljubav' od samih početaka imala je veliki broj fanova i okupila dosta pozornosti. Zabranjena ljubav brata i sestre, svađe, ubojstva, aristokratska obitelj, sve su to elementi koji su se protezali kroz više od 700 epizoda koje su gledatelji s nestrpljenjem svakoga dana pratili.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova serija - 'Firma'

Serija je okupila brojna glumačka imena koja i danas možemo pratiti. Filip Riđički sada glumi u 'Crno-bijelom svijetu', Mario Valentić natječe se u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a Antonija Šola jedna je od naših najpoznatijih kantautorica i pjevačica. Glavnog lika, Danijela, glumio je Zoran Pribičević.

 | Autor:

"Ajme, ja to ne mogu gledati. Užas. Sjećam se da sam tad imao jako dobru emociju, ali točno taj dio nisu snimili tako da to nije ni bilo u epizodi", rekao je nam je Zoran kada smo mu prikazivali scene iz 'Zabranjene ljubavi'. To je bila njegova prva glavna uloga, a kasnije je krenuo uspon u njegovoj karijeri.

Nakon 'Zabranjene ljubavi', upisao je Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu i radio na svojoj karijeri. Od 2012. do 2019. bio je umjetnički ravnatelj Kerekesh teatra, a od 2016. do 2019. bio je član ansambla Gradskog kazališta Žar Ptica. Svoje glumačke sposobnosti pokazao je i u inozemnim projektima. Trenutno glumi u HBO-ovoj seriji 'Protuudar'. 

Zorana će publika moći pratiti i u novoj seriji 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. 'Firma', serijal skečeva za ljude koji rade, nasmijavat će publiku svima dobro poznatim situacija svakoga četvrtka u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

"Mislim da su sve scene odlično napisane i razrađene te je puno duhovitih trenutaka", rekao je Zoran o seriji, čija vas prva epizoda čeka 22.10. u 12 sati na YouTube kanalu 24sata.

Zoran i Petra Kurtela ponovno će zajedno glumiti

 | Autor:

A Zoran će u seriji opet imati priliku glumiti i s kolegicom iz 'Zabranjene ljubavi'. Petra Kurtela također ima ulogu u seriji 'Firma', a u 'Zabranjenu ljubav' je ušla još kao tinejdžerica. Glumila je prijateljicu, a kasnije i djevojku Filipa Riđičkog (Matija u seriji).

Njezin lik u seriji 'Zabranjena ljubav' čista je suprotnost onoga što je Petra u stvarnom životu. Lana, čiji je lik Petra tumačila, često je upadala u nevolje, a bila je i ovisnica. Kurtela je, s druge strane, potpuno drugačija. Vodi obiteljski život sa svojim suprugom Igorom Banovićem s kojim ima i sina Relju. Publika je najčešće može vidjeti u kazalištu, a od sada i u novoj YouTube seriji 'Firma'.

"Veselila sam se tome što ćemo Zoran i ja ponovno raditi. Prisjetili smo se i snimanja 'Zabranjene ljubavi'. Za seriju 'Firma', puno smo improvizirali i nadam se da će u seriju ubaciti i “blooperse”, jer sam sigurna da će i drugima biti zabavni", rekla je Kurtela.

Kako izgleda njihov 'reunion' u novoj seriji možete pratiti na YouTube kanalu 24sata i 24sata.hr.

 

 

Još ovakvih zabavnih tema pronađite u novom JoomBoos Videostar magazinu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?