Ostalo je još malo vremena: 'Uključi se i pomozi Banovini'

Još samo danas...
Vidi originalni članak

Projekt JoomBoosa i servisa Klippy - JoomBoos za Banovinu - traje još samo danas. Još se danas stigneš uključiti u našu akciju i pomoći svima kojima je potrebna pomoć na potresom stradalom području Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta. 

Podsjetimo...

JoomBoos influenceri pridružili su se servisu Klippy na kojem snimaju personalizirane poruke za vas. Svatko tko se ulogira na servis može odabrati zvijezdu od koje želi naručiti poruku, a sav prihod prikupljen na Klippyju uplaćuje se žrtvama potresa na Banovini.

Ako već nisi, personalizirane poruke za sebe ili nekog tebi dragog od: Brune Lukića, xniks2x, Svenkyja, 10Fiche, Marca Cuccurina, Magic Leona, Asha, Ivana Tokića i Mr. Mončine možeš naručiti još samo danas, pa požuri - jer ovu hvalevrijednu akciju ne želiš propustiti!

A što je to Klippy?

Klippy je servis koji omogućava fanovima povezivanje s omiljenim zvijezdama na način da uplate iznos, a njihov omiljeni celebrity im snimi video poruku.

A ovako su se oni opisali na službenoj stranici: "Klippy ekipa odlučila je stvoriti aplikaciju koja će u tren oka omogućiti Fanovima da ostvare svoje snove i upoznaju omiljene Starove! Mi smo skupina prijatelja, kolega i entuzijasta koji su odlučili ostvariti svoju viziju i postati vodeći komunikacijski alat između poznatih osoba i ostatka svijeta." 

Zanimljivo, zar ne? Isprobaj kako Klippy funkcionira već sad, a usput činiš i dobro djelo - i pomažeš potresom stradaloj Banovini i svim njenim mještanima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr