Prvi Potres na Banovini 648 pregleda 02. veljače 2021.

Ostalo je još malo vremena: 'Uključi se i pomozi Banovini'

Još samo danas...

Projekt JoomBoosa i servisa Klippy - JoomBoos za Banovinu - traje još samo danas. Još se danas stigneš uključiti u našu akciju i pomoći svima kojima je potrebna pomoć na potresom stradalom području Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta. 

 | Autor:

Podsjetimo...

JoomBoos influenceri pridružili su se servisu Klippy na kojem snimaju personalizirane poruke za vas. Svatko tko se ulogira na servis može odabrati zvijezdu od koje želi naručiti poruku, a sav prihod prikupljen na Klippyju uplaćuje se žrtvama potresa na Banovini.

Ako već nisi, personalizirane poruke za sebe ili nekog tebi dragog od: Brune Lukića, xniks2x, Svenkyja, 10Fiche, Marca Cuccurina, Magic Leona, Asha, Ivana Tokića i Mr. Mončine možeš naručiti još samo danas, pa požuri - jer ovu hvalevrijednu akciju ne želiš propustiti!

 | Autor:

A što je to Klippy?

Klippy je servis koji omogućava fanovima povezivanje s omiljenim zvijezdama na način da uplate iznos, a njihov omiljeni celebrity im snimi video poruku.

A ovako su se oni opisali na službenoj stranici: "Klippy ekipa odlučila je stvoriti aplikaciju koja će u tren oka omogućiti Fanovima da ostvare svoje snove i upoznaju omiljene Starove! Mi smo skupina prijatelja, kolega i entuzijasta koji su odlučili ostvariti svoju viziju i postati vodeći komunikacijski alat između poznatih osoba i ostatka svijeta." 

Zanimljivo, zar ne? Isprobaj kako Klippy funkcionira već sad, a usput činiš i dobro djelo - i pomažeš potresom stradaloj Banovini i svim njenim mještanima! 

Tvoja reakcija?