Ova tvrtka će nekome platiti da cijeli dan gleda TikTokove

canva
Ako ionako pola dana provodite scrollajući po TikToku, imamo sjajne vijesti za vas. Možda to scrollanje sad možete pretvoriti u biznis
Vidi originalni članak

Naime, tvrtka Ubiquitous, koja se inače bavi influencer marketingom, sada traži profesionalnog gledatelja TikTok videa, jer očito je sad i to postao posao, javlja Her.

Onaj tko uspije dobiti ovaj posao zaradio bi satnicu od 50 dolara (oko 400 kuna) te mnoge dodatne bonuse u vidu bonova, kartica i poklon paketa raznih sponzora.

A što posao točno zahtjeva? Pa u tri dana mora svaki dan po 12 sati pogledati hrpu TikTok videa i onda rangirati top deset videa koji je taj dan pogledao ili pogledala. Zatim svoja omiljena videa moraju repostati kod sebe na profilu, ali i na profilu Ubiquitousa.

via GIPHY

Da biste dobili ovaj posao idealno bi bilo da ste i sami prilično aktivni na mrežama, da obožavate TikTok (logično) i da ste stariji od 18 godina. "Ne tražimo stručnjaka za TikTok. Tražimo nekoga tko voli TikTok, obožava provoditi vrijeme na ovoj platformi i sam je aktivan na društvenim mrežama", poručili su iz tvrtke u oglasu za posao.

Ako vam se ovo čini kao prilika života, odmah im se javite ovdje.

Posjeti joomboos.24sata.hr