Prvi 689 pregleda 14. listopada 2022.

Ova tvrtka će nekome platiti da cijeli dan gleda TikTokove

canva

Ako ionako pola dana provodite scrollajući po TikToku, imamo sjajne vijesti za vas. Možda to scrollanje sad možete pretvoriti u biznis

Naime, tvrtka Ubiquitous, koja se inače bavi influencer marketingom, sada traži profesionalnog gledatelja TikTok videa, jer očito je sad i to postao posao, javlja Her.

Onaj tko uspije dobiti ovaj posao zaradio bi satnicu od 50 dolara (oko 400 kuna) te mnoge dodatne bonuse u vidu bonova, kartica i poklon paketa raznih sponzora.

A što posao točno zahtjeva? Pa u tri dana mora svaki dan po 12 sati pogledati hrpu TikTok videa i onda rangirati top deset videa koji je taj dan pogledao ili pogledala. Zatim svoja omiljena videa moraju repostati kod sebe na profilu, ali i na profilu Ubiquitousa.

via GIPHY

Da biste dobili ovaj posao idealno bi bilo da ste i sami prilično aktivni na mrežama, da obožavate TikTok (logično) i da ste stariji od 18 godina. "Ne tražimo stručnjaka za TikTok. Tražimo nekoga tko voli TikTok, obožava provoditi vrijeme na ovoj platformi i sam je aktivan na društvenim mrežama", poručili su iz tvrtke u oglasu za posao.

Ako vam se ovo čini kao prilika života, odmah im se javite ovdje.

Tvoja reakcija?