Tragičnu nesreću princeze Diane pretvaraju u atrakciju

princess.diana.forever/instagram
Ove godine u kolovozu bit će 22. godišnjica smrti princeze Diane, a ova najnovija vijest jako je razljutila sve one koji su je voljeli, ali i javnost općenito.
Vidi originalni članak

National Enquirer otvara tematski park u Tennesseeju, a ondje, između ostaloga, planiraju napraviti dio posvećen smrti princeze Diane i internet nije nimalo sretan zbog ovoga.

Slavni tabloid park će nazvati National Enquirer Live, a osim što su uopće pomislili na to da otvore tematski park posvećen tragičnoj nesreći i smrti princeze, čekajte da vidite kako je menadžer parka, Robin Turner, opisao turu kojom će se ondje prolaziti.

Pokušali su se izvući

Cijeli taj dio bit će u 3D formatu i izgledati nekako ovako, objasnio je gospodin Turner za Daily Beast.

"Sve će biti projicirano u 3D formatu i moći će se vidjeti zgrade i sve oko njih. Ondje će biti prikazano kako je otišla iz hotela Ritz, bit će prikazani paparazzi kako je hvataju, bljesak za koji se vjeruje da je zasmetao vozaču te kako se sve to odvilo. Neće biti prikazana krv, toga nema. Nesreća će biti prikazana u računalnoj animaciji", rekao je.

Posjetitelji će odgovarati na pitanja

Uz to što će moći vidjeti simulaciju nesreće, u ovom će obilasku, koji se plaća 25 dolara po osobi, posjetitelji moći odgovarati na pitanja poput: 'Što mislite, je li kraljevska obitelj bila uključena u nesreću?' te 'Mislite li da je bila trudna?'

I dok gospodin Turner inzistira da su ovo odlučili napraviti u najboljoj namjeri te da ne žele od smrti princeze napraviti cirkus, već ljude samo provesti kroz povijest, internet nije nimalo sretan ovime, što nam je čak i dosta razumljivo.

Ovo su neke reakcije s Twittera:

Što ti misliš o ovome? Je li ti okej da se od nečije smrti radi turistička atrakcija ili ti je ovo grozno?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr