Ovo je 10 najplaćenijih youtubera 2019. godine

zenski svijet/instagram
Forbes je izbacio listu najplaćenijih youtubera u 2019. godini i imena na popisu su i više nego zanimljiva. Evo tko je zaradio najviše, tko je koliko zaradio i tko se našao na apsolutnom vrhu ljestvice.
Vidi originalni članak

10. VanossGaming (Evan Fong)

Zaradio: 11,5 milijuna dolara 

Evan je zaradio ovoliku svotu novca streamanjem igara Grand Theft Auto V i Minecraft.

9. DanTDM (Daniel Middleton)

Zaradio: 12 milijuna dolara 

Britanski gamer i igrač Minecrafta i Fortnitea već je dugo jedan od najpopularnijih gamera na ovoj popularnoj platformi, a protekle je godine zaradio pravo malo bogatstvo. Ili veliko bogatstvo.

7. Markiplier (Mark Fischbach)

Zaradio: 13 milijuna dolara

Mark je jedan od najpopularnijih gaming youtubera na svijetu, a ako se pitate zašto nije na osmom, već sedmom mjestu, sve će vam biti jasno kad dođemo do PewDiePieja... Da, njih dvojica su izjednačeni na 7. mjestu ljestvice.

7. PewDiePie (Felix Kjellberg)

Zaradio: 13 milijuna dolara

Okej, o PewDiePieju već sve znate, a sad, eto, znate i to da je u protekloj godini zaradio ogromnih 13 milijuna dolara na YouTubeu. Dakle, može mirno otići na pauzu od snimanja koju je najavio za 2020. godinu...

HMM PewDiePie objavio da uzima predah od YouTubea u 2020.

6. Preston (Preston Arsement)

Zaradio: 14 milijuna dolara

Preston je novo lice na ovoj listi, a proslavio se igranjem popularnog COD-a. I eto, jako brzo stigao do vrtoglave zarade od 14 milijuna dolara... Svaka čast!

5. Jeffree Star

Zaradio: 17 milijuna dolara

Beauty mogul Jeffree Star očekivano se nalazi na ovoj listi. I ne čudi nas, da je uz cijelo svoje carstvo koje je izgradio na YouTubeu, samo u 2019. godini teži za 17 milijuna dolara. Wow...

4. Rhett and Link

Zaradio: 17,5 milijuna dolara

Njih dvojica voditelji su jedne od najpopularnijih emisija na YouTubeu -  Good Mythical Morning. U showu jedu i pjevaju sa zvijezdama, a osim ove emisije, snimaju podcaste, emisije, showove na čak četiri kanala, izdali su dvije knjige, a ranije ove godine kupili su i popularni kanal Smosh za 10 milijuna dolara.

3. Anastasia Radzinskaya

Zaradila: 18 milijuna dolara

Ova 5-godišnjakinja najbrže je rastući video kreator na YouTubeu, a sa svojim samo pet godina zaradila je više od svih dosad navedenih. Impresivno.

2. Dude Perfect

Zaradili: 20 milijuna dolara

O ovim dečkima također vjerojatno već sve znate, a dovoljno je reći da su na ovoj listi skoro na vrhu. Zaradili su vrtoglavih 20 milijuna dolara svojim vratolomijama koje ljudi na YouTubeu naprosto obožavaju.

1. Ryan Kaji

Zaradio: 26 milijuna dolara

I na vrhu liste najbogatijih youtubera 2019. godine našao se - Ryan Kaji. Da, osmogodišnjak ih je sve pobijedio! 

Cijelu listu pogledajte ovdje.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr