Prvi 565 pregleda 17. prosinca 2019.

PewDiePie objavio da uzima predah od YouTubea u 2020.

pewdiepie instagram

Iako nije objasnio zašto točno uzima predah, rekao je da će o svemu progovoriti sljedeće godine, kad malo odmori...

PewDiePie, najpopularniji i najjači youtuber na svijetu, upravo je najavio da će 2020. uzeti predah od YouTube svijeta i njegovi su obožavatelji malo u šoku.

Najavio da uzima predah

"Sljedeće godine uzimam predah od YouTubea. Htio sam vam to javiti unaprijed jer sam napokon to odlučio napraviti. Užasno sam umoran. Ne znam primjećujete li to...ali, da, početkom sljedeće godine me neće biti neko vrijeme. Objasnit ću vam kasnije o čemu se radi, ali sam vam htio to na vrijeme najaviti", objasnio je u novom videu.

Iako, zapravo, nije objasnio zašto uzima predah, neki nagađaju da bi razlog mogao biti skandal u koji se upleo 2017. godine zbog rasističkih komentara, javlja Cosmopolitan.

Problemi zbog rasizma i antisemitizma?

Naime, te je godine PewDiePie platio dvojici muškaraca da u videu drže natpis 'Smrt svim Židovima', zbog čega je Disney prekinuo svaku suradnju s njime, a YouTube mu je ukinuo show 'Scare PewDiePie'. Kasnije je u videu izgovorio riječ 'nigger', zbog čega se kasnije ispričao.

Kasnije je, pak, najavio kako će donirati 500.000 dolara udruzi 'Anti-Defamation League', koja se bori za prava i jednakost Židova u društvu, a kasnije je donaciju povukao. "Pogriješio sam u odabiru organizacije, trebao sam odabrati organizaciju koja mi je zapravo bliska, a ovo je bila moja velika greška", objasnio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 months ago today c:

Objavu dijeli PewDiePie (@pewdiepie)

Nakon svega toga, možda je najbolje za njega da uzme predah od svega i malo se odmakne od očiju javnosti...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?