Pa preslatko: Paralizirani pas uči dijete puzati!

tiktok
Video paraliziranog psa koji uči dijete puzati osvojio je srca ljudi diljem interneta. Video je pogledan nekoliko milijuna puta, a jasno je i zašto jer se ovakve stvari ne viđaju svaki dan. Jednostavno su nas osvojili svojim prijateljstvom.
Vidi originalni članak

Korisnica TikToka, koja vodi profil @kahluasadventure i ujedno vlasnica psa Khalue, objavila je dirljiv video svog ljubimca kako uči njezinog sina Caleba puzati. Video je pogledan više od šest milijuna puta i potaknuo je na tisuće komentara, piše YourTango.

Na videu se može vidjeti kako beba i pas sjede jedan pored drugoga, vlasnica i majka izgovara riječi 'idemo', a pas počinje puzati. Za njim slijedi dijete pa zajedno puzaju kroz kuhinju.

@kahluasadventure #paralyzeddog#happiness#saturday#fyp#findyourgrace#happyvibes#baby#nourisheveryyou #beautiful #weekendvibes#crawling#gettingaround#love#teaching ♬ original sound - Kahlua The Paralyzed Dog

"Pas je bio presretan što mu može pokazati svoju vještinu. Ovo je preslatko i zaslužuje postati viralno", komentirala je jedna pratiteljica. 

"Stvarno preslatko, biti će najbolji prijatelji zauvijek", dodala je druga žena.

@kahluasadventure Replying to @lost.and.fucked.up #paralyzeddog#happiness#foreverhome#loved#storytime ♬ original sound - Kahlua The Paralyzed Dog

U posebnom videu Khaluina vlasnica je objasnila da je uspjela pomoći ljubimcu s rehabilitacijom nakon što je pala s balkona trećeg kata kod prijašnjih vlasnika. Iako joj je pomogla, Khalua je ostala paralizirana. 

"Ona je nevjerojatan dodatak našem domu. Živi svoj najbolji život", rekla je.

Otkrila je da Khalua ima posebna kolica kojima se može lakše kretati s vremena na vrijeme. 

@kahluasadventure #paralyzeddog#ball#nerfball#happydog#dogwheelchair#joeyspaw#happiness#fyp#pride#igofast#ReadyForHell ♬ original sound - Kahlua The Paralyzed Dog

"Baš smo sretni što je dio naše obitelji", dodala je.

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

Posjeti joomboos.24sata.hr