Ovo je recept za salatu koju obožava Bella Hadid

Canva/Opinionstage
Bella Hadid na svom je TikToku podijelila recept za svoju omiljenu salatu za koju je potrebno samo nekoliko sastojaka i vrlo malo vremena za pripremu
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid proteklog je vikenda na TikToku objavila recept za salatu koja je njen 'number one' obrok kada želi pojesti nešto lagano i hranjivo, a za što nije potrebno previše sastojaka niti vremena za pripremu, piše Popsugar.

@babybella777 My #1 ♬ Melody (1983 Club Vinyl Mix) - Plustwo

Ova salata sastoji se od pet glavnih sastojaka - rukole, krastavaca, crvene paprike, parmezana i avokada uz dodatak soka od limuna, soli, papra, maslinovog ulja i aceta balsamica. Svaki od ovih sastojaka, osim rukole, narežite na komade, pomiješajte ih pa prelijte sokom od limuna i aceto balsamicom te začinite soli i paprom po želji.

Iako je Bella i ranije na TikToku dijelila recepte za svoja omiljena jela kao što su shawarma i makaroni sa sirom, niti jedan recept nije postao ovako popularan kao ova salata. Naime, ovaj je video prikupio gotovo tri milijuna pregleda i nekoliko tisuća komentara pratitelja koji su rekli kako i sami moraju isprobati ovu salatu.

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

Posjeti joomboos.24sata.hr