Prvi 301 pregleda 13. travnja 2022.

Ovo je recept za salatu koju obožava Bella Hadid

Canva/Opinionstage

Bella Hadid na svom je TikToku podijelila recept za svoju omiljenu salatu za koju je potrebno samo nekoliko sastojaka i vrlo malo vremena za pripremu

Manekenka Bella Hadid proteklog je vikenda na TikToku objavila recept za salatu koja je njen 'number one' obrok kada želi pojesti nešto lagano i hranjivo, a za što nije potrebno previše sastojaka niti vremena za pripremu, piše Popsugar.

@babybella777 My #1 ♬ Melody (1983 Club Vinyl Mix) - Plustwo

Ova salata sastoji se od pet glavnih sastojaka - rukole, krastavaca, crvene paprike, parmezana i avokada uz dodatak soka od limuna, soli, papra, maslinovog ulja i aceta balsamica. Svaki od ovih sastojaka, osim rukole, narežite na komade, pomiješajte ih pa prelijte sokom od limuna i aceto balsamicom te začinite soli i paprom po želji.

 | Autor: screenshot/tiktok screenshot/tiktok

Iako je Bella i ranije na TikToku dijelila recepte za svoja omiljena jela kao što su shawarma i makaroni sa sirom, niti jedan recept nije postao ovako popularan kao ova salata. Naime, ovaj je video prikupio gotovo tri milijuna pregleda i nekoliko tisuća komentara pratitelja koji su rekli kako i sami moraju isprobati ovu salatu.

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

 | Autor:

Tvoja reakcija?