Ovo su cool pokloni koji dolaze uz JoomBoos magazin!

joomboos
Tetovaža, slamke, frappe, kozmetika, kvizovi, poruke youtubera, idealni su pokloni koji će razveseliti svakog fana JoomBoos magazina. Uz to su totalno ljetni i korisni. Uživaj!
Vidi originalni članak

1. Rosal krema protiv prištića ili korektor

Uz novi broj JoomBoos magazina dobivate Rosal korektor ili peel of gel. Ovi proizvodi pomoći će svakoj zahtjevnoj koži jer se može nazvati 100% čistom kozmetikom. Rosal gel protiv prištića sa salicilnom kiselinom učinkovito će umiriti kožu dok će korektivni stik prekriti crvenilo i ublažiti iritaciju.

2. Nescafe 3u1 frappe

Ljetne vrućine su došle, a osim lijepog vremena i sunčanih dana - došlo je vrijeme i za opuštanje iz ukusnu hladnu kavu. U ovoj Nescafe kavi možeš uživati bilo da si ovo ljeto na plaži, planini, bazenu ili terasi. Najbolje od svega je to da ti je za pripremu napitka potrebno samo nekoliko trenutaka!

3. Cool tetovaža

Privremene tetovaže su 'in' svakog ljeta, a JoomBoos poklanja jedne posebne s nogometnom loptom i natpisom 'Hrvatska naprijed'. Tako se prisjećamo nogometnog prvenstva!

4. Slamke

Ovoga ljeta pića možete ispijati u žuto-plave JoomBoos slamke, koje su papirnate i razgradive. Slamke poklanja Europski parlament!

5. Knjižica kvizova

Uz magazin dolazi i cool knjižica kvizova znanja! U njoj se nalazi 10 kvizova o Europi koji će vas oduševiti, a unutra je i nekoliko kvizova znanja o Europskom parlamentu koji će vas ujedno i educirati i zabaviti!

Ovu knjižicu donosi vam Europski parlament u sklopu našeg super-cool projekta #EUnited!

6. Popust na personalizirane poruke youtubera

Na stranici Klippy možeš naručiti personaliziranu poruku omiljenog youtubera ili tiktokera. Kad napraviš račun, naruči zahtjev i upiši kod 'JBMAGAZIN20'. Ovim kodom ostvaruješ 20% popusta na poruku, ali i dobivaš priliku za sudjelovanjem u nagradnoj igri koja ti može donijeti električni romobil!

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr