Počelo je snimanje druge sezone 'Teinih dnevnika'

Olivia Rodrigo Instagram
Dugo ste čekali, puno ste nas pitali, bili ste znatiželjni i jedva ste čekali da krene. A sad je i službeno. Počelo je snimanje druge sezone vaše omiljene teen serije!
Vidi originalni članak

Druga sezona JoomBosove uspješnice 'Teini dnevnici' stiže vrlo brzo, već ovog ljeta, a upravo je počelo i snimanje nastavka avantura omiljenih zlica i dobrica u koje se publika zaljubila prošle godine!

KVIZ Možeš li dobiti 7/7 na kvizu o seriji 'Teini dnevnici'?

Tea, Ivona, Tara, Šimun, Tanja...i mnoga druga imena koja ste svi jako dobro zapamtili, svi se oni vraćaju još vrckaviji, još blesaviji, još zabavniji nego u prvoj sezoni.

JoomBoosovci Marko Cuccurin, SaamoPetraa i Svenky danas su na svojim Instagram storyjima podijelili nekoliko sneek peakova sa snimanja iz jedne zagrebačke škole i poručili da su napokon počela 'nova snimanja onoga što najviše volite'!

Druga sezona 'Teinih dnevnika' pokazat će nam kako izgleda život omiljenih likova koji su sada godinu dana stariji, godinu dana iskusniji u pandemijama i - godinu dana spremniji za još veće zavrzlame.

Dok napokon ne izađe nova, prvu sezonu možete pratiti na JoomBoos YouTubeu i Oriđiđi Videoteci. A za sve vas koje jako zanimaju novi detalji, pratite naše društvene mreže i društvene mreže JoomBoos influencera, koji će vam se javljati live sa snimanja.

WOOHOO JoomBoos serija Teini dnevnici osvojila važne nagrade!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr