Prvi 436 pregleda 28. siječnja 2021.

JoomBoos serija Teini dnevnici osvojila važne nagrade!

Borna Filic/Pixsell

'Ovo je samo još jedna potvrda da je JoomBoosov originalni sadržaj na zaista visokom nivou'

Na najnovijem izdanju Native Advertising Awardsa, koji je ove godine po prvi puta, umjesto na berlinskoj pozornici održan online, JoomBoos je ponovno briljirao.

 | Autor:

Naša popularna YouTube serija 'Teini dnevnici' osvojila je dvije native nagrade zajedno sa sponzorom serije, Zvijezdom i ovo je samo još jedna potvrda da i struka u našem originalnom sadržaju prepoznaje ono što prepoznajete i svi vi. Teini dnevnici osvojili su zlato u kategoriji 'Najbolje korištenje AFP web TV-a' te broncu u kategoriji 'Najbolje korištenje YouTubea'. 

Serija je u svojih osam epizoda ukupno skupila više od 4,5 milijuna pregleda na YouTubeu te još tisuće i tisuće pregleda na ostalim JoomBoosovim društvenim mrežama, a svi su se zaljubili u Teu, Ivonu i ostale pozitivce i negativce čije smo dogodovštine pratili iz epizode u epizodu. 

Urednik JoomBoosa ispričao nam je što misli o ovoj novoj nagradi i velikom priznanju za rad i trud cijelog tima te otkrio da se ovog proljeća na JoomBoos YouTube kanal vraćaju poznata lica 'Teinih dnevnika', ali u nešto drugačijem obliku. Barem do početka nove sezone, koja je u pripremi za ljeto 2021.

Na proljeće stiže spin-off serije

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

"Ova nagrada nije nikakvo iznenađenje, već potvrda da je naš originalni sadržaj na nivou i drago mi je da je, osim publike, to prepoznala i struka. Ponosan sam na cijeli tim koji je još jednom dokazao koliko vrijedi na svjetskoj pozornici - od ekipe koja je producirala samu seriju do ekipe koja je radila na promociji. Ova nagrada nam je samo dodatan vjetar u leđa za drugu sezonu koja će izaći na ljeto", ispričao nam je urednik JoomBoos brenda, Dominik Beber te otkrio nešto što će fanove serije iznenaditi i razveseliti.

"Za one nestrpljive, pripremamo i spin-off format serije, odnosno skečeve u kojima će glumiti ekipa iz 'Teinih Dnevnika' pod nazivom "Ej, nisam ti rekao", a planiramo ju emitirati već na proljeće."

OTKRIJTE TAJNE PIKANTERIJE SA SNIMANJA TEINIH DNEVNIKA:

Možda te zanima... Profesor iz 'Teinih dnevnika' otkrio tajne sa snimanja!

Ako još niste, pogledajte ovu zanimljivu 'dramedy' na našem YouTube kanalu, a onda se pripremite za proljeće i nešto totalno neočekivano...

POGLEDAJTE EPIZODE 'TEINIH DNEVNIKA':

 

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?