Podržite mladog inovatora da njegov Lego auto 'oživi'

privatna arhiva, Canva
Svi smo se mi kao mali igrali s legićima, a neki od nas još uvijek slažu razne kreacije. Veliki ljubitelj LEGO kockica je i Vibor, član kluba Kockice koji okuplja sve ljubitelje legića.
Vidi originalni članak

Jedan od njegovih najnovijih izuma je ovaj predobar auto nazvan Colide Sprint koji možda postane dio LEGO seta!

“Znam da se piše s dva L, ali ovaj mi je bilo baš cool”, kaže Vibor o svom projektu. “Colide zvuči puno dramatičnije nego slaganje, a to je na kraju ono što radimo s legićima”, objašnjava.

Radi skoro kao pravi auto

On radi skoro kao pravi auto. Klizna vrata se otvaraju prema gore, svjetla rade u autu i izvana, a možete otvoriti i haubu da vidite motor ili prtljažnik da nešto pospremite nešto što vam treba. Za bržu vožnju vam treba lakši auto, što možete dobiti uz par jednostavnih koraka: samo skinete prtljažnik i izvadite motor.

A što ako ne želite auto s motorom, nego nešto malo više futuristički? Otvorite jedan posebni pretinac u kojem su punjive baterije koje također svijetle! Vibor je razmišljao o svemu, tako je napravio i različite varijante boje za ovaj auto.

Podržite ga svojim glasom

Ako vam se sviđa ovaj izum i htjeli biste sastaviti ovakav auto unutar Lego seta, podržite Vibora svojim glasom na ovom linku.

Posjeti joomboos.24sata.hr