Prvi 247 pregleda 10. prosinca 2019.

Podržite mladog inovatora da njegov Lego auto 'oživi'

privatna arhiva, Canva

Svi smo se mi kao mali igrali s legićima, a neki od nas još uvijek slažu razne kreacije. Veliki ljubitelj LEGO kockica je i Vibor, član kluba Kockice koji okuplja sve ljubitelje legića.

Jedan od njegovih najnovijih izuma je ovaj predobar auto nazvan Colide Sprint koji možda postane dio LEGO seta!

“Znam da se piše s dva L, ali ovaj mi je bilo baš cool”, kaže Vibor o svom projektu. “Colide zvuči puno dramatičnije nego slaganje, a to je na kraju ono što radimo s legićima”, objašnjava.

Radi skoro kao pravi auto

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

On radi skoro kao pravi auto. Klizna vrata se otvaraju prema gore, svjetla rade u autu i izvana, a možete otvoriti i haubu da vidite motor ili prtljažnik da nešto pospremite nešto što vam treba. Za bržu vožnju vam treba lakši auto, što možete dobiti uz par jednostavnih koraka: samo skinete prtljažnik i izvadite motor.

A što ako ne želite auto s motorom, nego nešto malo više futuristički? Otvorite jedan posebni pretinac u kojem su punjive baterije koje također svijetle! Vibor je razmišljao o svemu, tako je napravio i različite varijante boje za ovaj auto.

Podržite ga svojim glasom

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Ako vam se sviđa ovaj izum i htjeli biste sastaviti ovakav auto unutar Lego seta, podržite Vibora svojim glasom na ovom linku.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Denis14

    Predobro! :D Podijelio sam na svom Facebooku! :) Ima još netko neku ideju kako da skupimo te glasove jer mi se zbilja sviđa ovaj auto? :D