Youtuber doživio nesreću nakon skakanja padobranom

Zarko Basic/PIXSELL, kingvitaly/Instagram,
Youtubera koji je slavu stekao svojim legendarnim prankovima imala je priliku upoznati i hrvatska publika. Najviše je pažnje izazvao kad se popeo na automobil u kojem je sjedio bivši premijer.
Vidi originalni članak

Poznati youtuber Vitaly Zdorovetskiy doživio je nesreću dok je skakao padobranom. Fanovima se obratio na svom Instagram profilu na kojem je podijelio set storyja s videima i fotografijama, javlja 24sata.

Priznao je kako ga sve boli: "Slomio sam vrat i leđa", napisao je Vitaly na fotografiji koja ga prikazuje na nosilima hitne pomoći.

"Mislim da neću trebati ići na operaciju, a trenutno mogu pomicati samo noge i usta", rekao je Vitaly na snimci iz bolnice na kojoj ga je hranila djevojka Kinsey Wolanski.
Hrvatska javnost se ovog youtubera najbolje sjeća po pranku na Ivi Sanaderu. Naime, Vitaly se popeo na automobil u kojem je sjedio bivši premijer, po puštanju iz Remetinca.

OMG! JoomBoos dovodi svjetskog Yotubera u Zagreb?

Prije pet godina Vitaly je posjetio Zagreb i družio se s fanovima na meet upu. U društvu majke se vozio se u Jugiću koji je na sebi imao logo JoomBoosa. Kako se proveo i što je radio u Zagrebu pogledajte u videu:

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr