Prvi 745 pregleda 24. listopada 2020.

Youtuber doživio nesreću nakon skakanja padobranom

Zarko Basic/PIXSELL, kingvitaly/Instagram,

Youtubera koji je slavu stekao svojim legendarnim prankovima imala je priliku upoznati i hrvatska publika. Najviše je pažnje izazvao kad se popeo na automobil u kojem je sjedio bivši premijer.

Poznati youtuber Vitaly Zdorovetskiy doživio je nesreću dok je skakao padobranom. Fanovima se obratio na svom Instagram profilu na kojem je podijelio set storyja s videima i fotografijama, javlja 24sata.

Priznao je kako ga sve boli: "Slomio sam vrat i leđa", napisao je Vitaly na fotografiji koja ga prikazuje na nosilima hitne pomoći.

 | Autor: kingvitaly/Instagram kingvitaly/Instagram

"Mislim da neću trebati ići na operaciju, a trenutno mogu pomicati samo noge i usta", rekao je Vitaly na snimci iz bolnice na kojoj ga je hranila djevojka Kinsey Wolanski.
 | Autor: kingvitaly/Instagram kingvitaly/Instagram Hrvatska javnost se ovog youtubera najbolje sjeća po pranku na Ivi Sanaderu. Naime, Vitaly se popeo na automobil u kojem je sjedio bivši premijer, po puštanju iz Remetinca.

Možda te zanima... JoomBoos dovodi svjetskog Yotubera u Zagreb?

Prije pet godina Vitaly je posjetio Zagreb i družio se s fanovima na meet upu. U društvu majke se vozio se u Jugiću koji je na sebi imao logo JoomBoosa. Kako se proveo i što je radio u Zagrebu pogledajte u videu:

 

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?