Pratite JoomBoos ove nedjelje: Čeka vas iznenađenje!

unsplash
Ove nedjelje u 11:00 sati na JoomBoos kanalu očekuje vas video... Ali ne bilo kakav, već veoma poseban video i veliko iznenađenje za sve!
Vidi originalni članak

Što vam to spremamo? Zasad vam možemo samo reći da vam NE SMIJEMO previše otkrivati. No, možemo vam reći da će iznenađenje biti jako pozitivno - jer u JoomBoos tim stiže novi youtuber, novo lice, lice u čijim ćete genijalnim videima odsad redovito moći uživati na JoomBoos kanalu!

O kome se radi?

Zasad vam smijemo reći da se radi o popularnom youtuberskom licu koje je već etablirano i poznato na svom privatnom kanalu. 

Nekoliko zanimljivosti o njemu već smo vam otkrili na našem JoomBoos Videostar Instagramu; pa tako znamo da jako voli 'gejmati', da mu nisu strani izazovi te da će za YouTube učiniti (gotovo) sve - dokle god nikoga ne ugrožava, obožava plavu boju, a jedan od najvećih strahova na svijetu mu je visina...

Pratite nas u nedjelju u 11:00 sati

Vrlo ćete brzo saznati o kojem je youtuberskom licu riječ. Sve što trebate je biti uz naš YouTube kanal i društvene mreže, jer prvi video našeg novog youtubera na JoomBoos YouTube kanalu izlazi ove nedjelje u 11:00 sati. Stay tuned!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr