Prvi 1252 pregleda 21. veljače 2020.

Pratite JoomBoos ove nedjelje: Čeka vas iznenađenje!

unsplash

Ove nedjelje u 11:00 sati na JoomBoos kanalu očekuje vas video... Ali ne bilo kakav, već veoma poseban video i veliko iznenađenje za sve!

Što vam to spremamo? Zasad vam možemo samo reći da vam NE SMIJEMO previše otkrivati. No, možemo vam reći da će iznenađenje biti jako pozitivno - jer u JoomBoos tim stiže novi youtuber, novo lice, lice u čijim ćete genijalnim videima odsad redovito moći uživati na JoomBoos kanalu!

O kome se radi?

 | Autor: unsplash unsplash

Zasad vam smijemo reći da se radi o popularnom youtuberskom licu koje je već etablirano i poznato na svom privatnom kanalu. 

Nekoliko zanimljivosti o njemu već smo vam otkrili na našem JoomBoos Videostar Instagramu; pa tako znamo da jako voli 'gejmati', da mu nisu strani izazovi te da će za YouTube učiniti (gotovo) sve - dokle god nikoga ne ugrožava, obožava plavu boju, a jedan od najvećih strahova na svijetu mu je visina...

Pratite nas u nedjelju u 11:00 sati

Vrlo ćete brzo saznati o kojem je youtuberskom licu riječ. Sve što trebate je biti uz naš YouTube kanal i društvene mreže, jer prvi video našeg novog youtubera na JoomBoos YouTube kanalu izlazi ove nedjelje u 11:00 sati. Stay tuned!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?