Sad na Neflixu svi gledaju seriju 'Maid', a evo i zašto

Netflixscreenshoot/youtube
Ovo je priča o snažnoj mladoj ženi kojoj je dosta emocionalnog zlostavljanja kojeg proživljava i sve što želi je bolje sutra za sebe i svoju malenu kćer. Serija je osvojila srca gledatelja i kritičara!
Vidi originalni članak

Ovih dana svi pričaju o seriji 'Squid Game' koja je postala jednom od najgledanijih serija na Netflixu ikad, no ona je ukrala dio pozornosti s još jedne vrhunske serije o kojoj se počelo sve više pisati - seriji 'Maid', Her.

Ova serija ima 10 epizoda, a nastala je prema memoarima Stephanie Land 'Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive'. Priča prati mladu ženu koja s kćeri pobjegne od supruga koji je emocionalno zlostavlja.

Ovdje pogledajte trailer:

Kritičari su najavljivali ovu seriju zbog odlične izvedbe glavne glumice Margaret Qualley, dijaloga, vizualnog izgleda, same priče koju prenosi.

Priča prati mladu ženu Alex koja bježi od supruga Seana koji je emocionalno zlostavlja, sa sobom odvodi kćer kako bi joj pružila miran i sretan život. Dom pronalazi u skloništu za žrtve nasilja u obitelji. S vremenom Alex pokušava stati na noge i dobiti skrbništvo nad kćeri Maddy koje joj Sean želi uzeti. 

Jeste li već pogledali ovu seriju?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

Posjeti joomboos.24sata.hr