Samsung pokrenuo platformu YOUniversity za studente!

promo
Platforma YOUniversity pravo je mjesto za studente u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji uz koju će imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti neke sjajne pogodnosti
Vidi originalni članak

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je nastavak svoje platforme za studente YOUniversity uz koju će i dalje imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti neke sjajne pogodnosti i testirate novu seriju Samsung preklopnih pametnih telefona. U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih , koji će biti dostupni na platformi. 

Samsung YOUniversity – unikatna platforma za studente

Aktivnosti prvog izdanja platforme predstavljat će mješavinu digitalnih i live iskustava u kojima će studenti željeti sudjelovati, imajući priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti neke sjajne pogodnosti. Suradnja s odabranim sveučilištima uvest će program i pomoći mu da se proširi na širu studentsku populaciju te ostale kolege.

Iako će YOUniversity platforma biti dostupna i u Sloveniji te Srbiji, svaka država uključena je sa svojim odabranim visokim obrazovnim institucijama. U ovom jedinstvenom, inspirativnom projektu za mlade u Hrvatskoj uključeni su brojni fakulteti te studentske organizacije. Studenti i studentice navedenih sveučilišta imat će priliku sudjelovati u programima platforme koji donose dobrobiti njihovom životnom stilu u akademskom okruženju i na fakultetu te nude neočekivane prilike, dok će Samsung dobiti priliku izravno komunicirati s ciljnom publikom, stvarajući emocionalnu vezu dok dopire prijateljskim tonom glasa i prilike koje su dotičnoj publici uistinu važne.

Studenti su važna društvena skupina koja će ponuditi buduće doktore, inženjere, profesore, IT stručnjake i druge profesionalce, a tvrtka Samsung u ovom programu vidi jedinstvenu priliku za komunikaciju s ovom mladom i vrlo važnom društvenom skupinom.

YOUniversity je prostor s pravom, mladenačkom atmosferom i mogućnostima, u kojima studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, uz brojne pogodnosti. Među pogodnostima je i nesvakidašnja prilika da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta 7 dana koriste novi Galaxy Z Flip4  pametni telefon, što će pružiti jedinstveno iskustvo korištenja. Samsung kao tvrtka koja potiče inspiraciju i originalnost, poziva mlade da pokažu svoj stav, istraže, fotografiraju i snime svoja fakultetska iskustva i podjele ih s kolegama i prijateljima. Kroz jednostavne zadatke studenti mogu pokazati svoje ideje kreirajući tri fotografije, TikTok ili Reels videa koji će na svoj način prikazati Flex mode mogućnost novog Galaxy Z Flip4 pametnog telefona iz njihove perspektive. 

Galaxy Z Flip4 oduševio je i influencera Bornu Rastovića, koji se već priprema za zanimljive aktivacije u sklopu YOUniversity platforme te ovaj preklopni pametni telefon koristi u stvaranju svog digitalnog sadržaja: Odlučio sam se za Samsung Galaxy Z Flip4 jer je mobitel izuzetno velika inovacija, ali i atrakcija. A to je u svijetu influencera danas jako bitno. Bitno je privući pažnju, bilo kvalitetnim sadržajem koji objavljuješ ili ovako kompaktnim pametnim uređajem. Kako držim do kvalitete sadržaja kojeg stvaram, tako i do svog mobitela. Najveći plus ovog mobitela je FlexCam. Zašto? Zato što često snimam TikTok videe i mogućnost namještanja kamere pod bilo kojim kutom je jednostavno savršeno. Olakšava mi uvelike posao. A i jednostavno je cool mobitel. No, ono što mi je još draže je kombinacija Galaxy Z Flip4 uređaja i Galaxy Watch5 pametnog sata. Super mi je kako mogu pratiti razno razne parametre svog zdravlja, ali i personalizirati pozadinu. Ali uz to sve, Samsung ima još brutalno dobrih atrakcija - YOUniversity. Dakle, web gdje možeš dobiti nagrade, testirati ove uređaje na 7 dana besplatno i osvajati ulaznice za zabavne, ali i edukativne evente. Mislim da je YOUniversity savršeno mjesto za studente koji vole nagraditi sebe.“

Osim toga, na YOUniversity platformi studenti će imati priliku i saznati sve o brojnim aktivacijama i događajima koji ih očekuju u narednom periodu. Za početak YOUniversity projekta, tvrtka Samsung pripremila je prigodna iznenađenja   za studente koji su se  prvi registrirali  na „YOUniversity“ platformi, u vidu Flex Box paketa osmišljenih da studentima olakšaju početak nove akademske  godine.  

YOUniversity je super platforma za studente koja nudi mnogo sadržaja od zabavnog do korisnog. Znam koliko je studentima drago kad ih se nagrađuje za početak nove akademske godine, a to je upravo ono sto Samsung sa YOUniversity nudi. Opcija FlexBoxa mi je jako super ideja, i jako mi je bilo drago obavijestiti studente o tome i sudjelovati u projektu. Također Try and Buy opcija za Samsung Galaxy Flip 4 je izvrsna stvar koja omogućuje ekipi da isproba uređaj na svoju ruku 7 dana! Tako unosimo povjerenje i dodatnu sigurnost kupnje uređaja!“ izjavila je Rafaela Seba.

YOUniversity svoj debi imao je i na TEDxZagreb konferenciji. TEDxZagreb najstariji je te najveći i najpopularniji TEDx događaj u Zagrebu koji okuplja mnoge intelektualce entuzijaste usmjerenje na promicanje ideja vrijednih širenja. Ove godine i Samsung je sudjelovao u ovoj inspirativnoj konferenciji u sklopu studentskog projekta YOUniversity koja se održala u Mozaik Event Centru 13.10.2022. Osim samog sudjelovanja na konferenciji, studenti su imali priliku osvojiti i ulaznice za TEDx preko nagradnog natječaja na YOUniversity web stranici.

Uz brojne aktivacije, influencere i posebne pogodnosti platforma YOUniversity nastavit će korisnicima pružati zanimljive i poučne načine da steknu nova iskustva, povežu se s kolegama i iskažu svoju kreativnost.

Posjeti joomboos.24sata.hr