Prvi 215 pregleda 24. listopada 2022.

Samsung pokrenuo platformu YOUniversity za studente!

promo

Platforma YOUniversity pravo je mjesto za studente u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji uz koju će imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti neke sjajne pogodnosti

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je nastavak svoje platforme za studente YOUniversity uz koju će i dalje imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti neke sjajne pogodnosti i testirate novu seriju Samsung preklopnih pametnih telefona. U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih , koji će biti dostupni na platformi. 

Samsung YOUniversity – unikatna platforma za studente

Aktivnosti prvog izdanja platforme predstavljat će mješavinu digitalnih i live iskustava u kojima će studenti željeti sudjelovati, imajući priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti neke sjajne pogodnosti. Suradnja s odabranim sveučilištima uvest će program i pomoći mu da se proširi na širu studentsku populaciju te ostale kolege.

 | Autor: Mislav Mesek Mislav Mesek

Iako će YOUniversity platforma biti dostupna i u Sloveniji te Srbiji, svaka država uključena je sa svojim odabranim visokim obrazovnim institucijama. U ovom jedinstvenom, inspirativnom projektu za mlade u Hrvatskoj uključeni su brojni fakulteti te studentske organizacije. Studenti i studentice navedenih sveučilišta imat će priliku sudjelovati u programima platforme koji donose dobrobiti njihovom životnom stilu u akademskom okruženju i na fakultetu te nude neočekivane prilike, dok će Samsung dobiti priliku izravno komunicirati s ciljnom publikom, stvarajući emocionalnu vezu dok dopire prijateljskim tonom glasa i prilike koje su dotičnoj publici uistinu važne.

Studenti su važna društvena skupina koja će ponuditi buduće doktore, inženjere, profesore, IT stručnjake i druge profesionalce, a tvrtka Samsung u ovom programu vidi jedinstvenu priliku za komunikaciju s ovom mladom i vrlo važnom društvenom skupinom.

 | Autor: Mislav Mesek Mislav Mesek

YOUniversity je prostor s pravom, mladenačkom atmosferom i mogućnostima, u kojima studenti mogu uživati u mnoštvu zabavnih i korisnih sadržaja, uz brojne pogodnosti. Među pogodnostima je i nesvakidašnja prilika da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta 7 dana koriste novi Galaxy Z Flip4  pametni telefon, što će pružiti jedinstveno iskustvo korištenja. Samsung kao tvrtka koja potiče inspiraciju i originalnost, poziva mlade da pokažu svoj stav, istraže, fotografiraju i snime svoja fakultetska iskustva i podjele ih s kolegama i prijateljima. Kroz jednostavne zadatke studenti mogu pokazati svoje ideje kreirajući tri fotografije, TikTok ili Reels videa koji će na svoj način prikazati Flex mode mogućnost novog Galaxy Z Flip4 pametnog telefona iz njihove perspektive. 

 | Autor: promo promo

Galaxy Z Flip4 oduševio je i influencera Bornu Rastovića, koji se već priprema za zanimljive aktivacije u sklopu YOUniversity platforme te ovaj preklopni pametni telefon koristi u stvaranju svog digitalnog sadržaja: Odlučio sam se za Samsung Galaxy Z Flip4 jer je mobitel izuzetno velika inovacija, ali i atrakcija. A to je u svijetu influencera danas jako bitno. Bitno je privući pažnju, bilo kvalitetnim sadržajem koji objavljuješ ili ovako kompaktnim pametnim uređajem. Kako držim do kvalitete sadržaja kojeg stvaram, tako i do svog mobitela. Najveći plus ovog mobitela je FlexCam. Zašto? Zato što često snimam TikTok videe i mogućnost namještanja kamere pod bilo kojim kutom je jednostavno savršeno. Olakšava mi uvelike posao. A i jednostavno je cool mobitel. No, ono što mi je još draže je kombinacija Galaxy Z Flip4 uređaja i Galaxy Watch5 pametnog sata. Super mi je kako mogu pratiti razno razne parametre svog zdravlja, ali i personalizirati pozadinu. Ali uz to sve, Samsung ima još brutalno dobrih atrakcija - YOUniversity. Dakle, web gdje možeš dobiti nagrade, testirati ove uređaje na 7 dana besplatno i osvajati ulaznice za zabavne, ali i edukativne evente. Mislim da je YOUniversity savršeno mjesto za studente koji vole nagraditi sebe.“

 | Autor: promo promo

Osim toga, na YOUniversity platformi studenti će imati priliku i saznati sve o brojnim aktivacijama i događajima koji ih očekuju u narednom periodu. Za početak YOUniversity projekta, tvrtka Samsung pripremila je prigodna iznenađenja   za studente koji su se  prvi registrirali  na „YOUniversity“ platformi, u vidu Flex Box paketa osmišljenih da studentima olakšaju početak nove akademske  godine.  

 | Autor: Pave Elez/Mood Media Pave Elez/Mood Media

YOUniversity je super platforma za studente koja nudi mnogo sadržaja od zabavnog do korisnog. Znam koliko je studentima drago kad ih se nagrađuje za početak nove akademske godine, a to je upravo ono sto Samsung sa YOUniversity nudi. Opcija FlexBoxa mi je jako super ideja, i jako mi je bilo drago obavijestiti studente o tome i sudjelovati u projektu. Također Try and Buy opcija za Samsung Galaxy Flip 4 je izvrsna stvar koja omogućuje ekipi da isproba uređaj na svoju ruku 7 dana! Tako unosimo povjerenje i dodatnu sigurnost kupnje uređaja!“ izjavila je Rafaela Seba.

 | Autor: Pave Elez/Mood Media Pave Elez/Mood Media

YOUniversity svoj debi imao je i na TEDxZagreb konferenciji. TEDxZagreb najstariji je te najveći i najpopularniji TEDx događaj u Zagrebu koji okuplja mnoge intelektualce entuzijaste usmjerenje na promicanje ideja vrijednih širenja. Ove godine i Samsung je sudjelovao u ovoj inspirativnoj konferenciji u sklopu studentskog projekta YOUniversity koja se održala u Mozaik Event Centru 13.10.2022. Osim samog sudjelovanja na konferenciji, studenti su imali priliku osvojiti i ulaznice za TEDx preko nagradnog natječaja na YOUniversity web stranici.

 | Autor: Mislav Mesek Mislav Mesek

 | Autor: Mislav Mesek Mislav Mesek

Uz brojne aktivacije, influencere i posebne pogodnosti platforma YOUniversity nastavit će korisnicima pružati zanimljive i poučne načine da steknu nova iskustva, povežu se s kolegama i iskažu svoju kreativnost.

Tvoja reakcija?