Sergej Pajić je pjesmom 'Njene reči' potvrdio prekid s UKI Q?

youtubescreenshot/Canva
Mogući prekid, pa izbacivanje pjesme, svi šute...? Što se to događa između Uki Q i Sergeja Pajića još se ne zna, ali sa svakom novom objavom, daju nam novi razlog zbog kojeg vjerujemo da su prekinuli.
Vidi originalni članak

Ovih dana lome se srca na sve strane. Prvo nas je šokirao prekid Breskvice i Voyagea, a još se nismo ni oporavili i stigla je nova drama, mogući prekid UKI Q i Sergej Pajića. Pjevač je sad objavio novu pjesmu 'Njene reči' i tako dodao 'sol na ranu'.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Uki Q i Sergej slovili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a i sam je Sergej za 24sata rekao da on i Uki nikada neće prekinuti.

Ovdje pogledajte 24 pitanja:

Kako prenose srpski mediji, sve je počelo od toga da su fanovi primijetili da Uki i Sergej više ne objavljuju zajednička videa i fotke. Par je na svojim Instagram profilima objavljivao skrivene poruke i tako još više zbunio pratitelje. No i dalje nisu progovorili o tome jesu li još zajedno.

Evo kako je Svenky protumačio cijelu situaciju:

Nedavno je Sergej snimio zbunjujući TikTok video s prijateljem u kojem je prikazao prekid s Uki. Video je samo učvrstio uvjerenja fanova koji nisu mogli vjerovati da je njihov prekid moguć.

@branko.jovanovic

Insta: notbranko @sergejpajicc #brankojovanovic #branko #zrenjanin #gvozdje #cigan #tiktokbalkan #serbia #srbija #idegas #sergejpajicc #onomoe #idegas

♬ positions - Ariana Grande

Je li cijela drama samo marketinški trik, šala ili su stvarno prekinuli, još se ne zna sa sigurnošću.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

Posjeti joomboos.24sata.hr