Sezona je toplih variva - pripremite ukusni gulaš

Canva
Sezona gljiva je u punom jeku pa vam donosimo recept za gulaš s gljivama i mesom koji će oduševiti cijelu obitelj
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 300 g gljiva

  • 500 g krumpira

  • 10 g maslaca

  • 2 limenke goveđeg gulaša (2x300g)

  • 50 ml bijelog vina

  • 2 žlice kiselog vrhnja

Priprema:

Gljive očistite i narežite na veće komadiće, a krumpir na kockice.

Na zagrijani maslac stavite gljive i kratko popecite. Dodajte krumpir, prelijte s malo vode i kuhajte 10 minuta.

Ulijte sadržaj limenke gulaša, dodajte vino i zajedno pirjajte nekoliko minuta.

Na kraju umiješate kiselo vrhnje po želji. Poslužite toplo i uživajte! 

Originalni recept možete pronaći ovdje.

Posjeti joomboos.24sata.hr