Sezona gljiva je u punom jeku pa vam donosimo recept za gulaš s gljivama i mesom koji će oduševiti cijelu obitelj
Sastojci:
-
300 g gljiva
-
500 g krumpira
-
10 g maslaca
-
2 limenke goveđeg gulaša (2x300g)
-
50 ml bijelog vina
-
2 žlice kiselog vrhnja
Priprema:
Gljive očistite i narežite na veće komadiće, a krumpir na kockice.
Na zagrijani maslac stavite gljive i kratko popecite. Dodajte krumpir, prelijte s malo vode i kuhajte 10 minuta.
Ulijte sadržaj limenke gulaša, dodajte vino i zajedno pirjajte nekoliko minuta.
Na kraju umiješate kiselo vrhnje po želji. Poslužite toplo i uživajte!
Originalni recept možete pronaći ovdje.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.