Slavi rođendan: William i Kate objavili nove fotke princeze

kensingtonroyal/Instagram
William, Kate i njihovo troje djece nalaze se u izolaciji u Norfolku, u jednoj od kraljevskih rezidencija, no učinit će sve, kaže glasnogovornik, da djevojčici ovaj dan bude poseban.
Vidi originalni članak

Danas rođendan slavi britanska princeza Charlotte. 'Veliki' peti rođendan proslavit će u izolaciji sa svojim roditeljima vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea, Williamom i Kate i braćom Georgeom i Louiseom. Princ i princeza su organizirali videopoziv kako bi princeza rođendan mogla virtualno provesti uz obitelj i prijatelje.

Objavili nove fotke

Kraljevska obitelj fotografije svoje djece najčešće objavljuje samo za njihove rođendane. Fotografira ih majka Kate, a i peti rođendan njihove kćeri nije bio iznimka. Objavili su nekoliko novih fotografija princeze.

Dijeli hranu potrebitima

William, Kate i njihovo troje djece - šestogodišnji princ George, slavljenica Charlotte i dvogodišnji princ Louis nalaze se u izolaciji u Norfolku, u jednoj od kraljevskih rezidencija, no učinit će sve, kaže glasnogovornik, da djevojčici ovaj dan prođe u 'normalnom' tonu. Charlotte na svoj dan pomaže obitelji da podijeliti hranu starijima i nemoćnima, piše 24sata.

Princeza je razvrstavala namirnice i raznosila tjesteninu do ulaznih vrata onima koji ne mogu sami otići u trgovinu.

Charlotte je četvrta po redu za prijestolje. Poslije princa Charlesa, princa Williama te svog starijeg brata Georgea. Svojim vedrim duhom pridobila je simpatije ljudi u Velikoj Britaniji, ali i diljem svijeta. 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr