Stigao je službeni trailer za novu sezonu 'Krune'

thecrownnetflix/Instagram/canva
Nova sezona serije o najpopularnijoj obitelji na svijetu - britanskoj kraljevskoj obitelji, stiže nam uskoro, a sada je za nju objavljen i službeni trailer
Vidi originalni članak

Peta sezona Netflixove serije 'The Crown' pratit će život britanske kraljevske obitelji u razdoblju od 1990. do 1996. godine koje je, za njih, bilo jedno od najturbulentnijih razdoblja i koje je skoro rezultiralo raspadom monarhije. 

Događaji koje će pokriti ova sezona su veliki požar u dvorcu Windsor čija je šteta bila procijenjena na gotovo 40 milijuna funti te raspadi brakova troje njene djece - princeze Anne, princa Andrewa i onog najpopularnijeg, braka princa Charlesa i princeze Diane. 

Kako piše Her, ovdje će biti prikazani i mnogi skandali koji su bili uzrokovani lošom situacijom unutar same kraljevske obitelji.

Najviše pažnje, naravno, bit će posvećeno Charlesu i Diani, a imat ćemo prilike vidjeti i prikaz intervjua u kojemu je Charles javno priznao da je prevario princezu Dianu, ali i poznati intervju princeze Diane u kojemu je iznijela mnoge činjenice o svom braku s princom. 

Peta sezona donosi nam i novu glumačku postavu pa će tako ulogu kraljice Elizabete II. utjeloviti Imelda Staunton koja je najpoznatija po ulozi profesorice Dolores Umbridge u 'Harry Potter' filmovima. Jonathan Pryce glumit će kraljičinog supruga, princa Phillipa, a uloga princeze Diane i princa Charlesa pripast će glumici Elizabeth Debicki i glumcu Dominicu Westu.

Ova sezona na Netflix stiže već 9. studenog ove godine i moramo priznati da jedva čekamo!

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

Posjeti joomboos.24sata.hr