Stigao je trailer za novi nastavak filma '365 dana'

youtubescreenshot/Canva
Za malo manje od tri tjedna na Netflixu izlazi posljednji nastavak popularnih filmova čija radnja prati ljubav Massima i Laure. Publika je uzbuđena zbog nastavka jer će konačno saznati hoće li ova priča imati tužan i sretan kraj, ali i što se dogodilo s Laurom?!
Vidi originalni članak

Prije dvije godine objavljen je prvi dio trilogije '365 days'. Ovi filmovi snimljeni su prema erotskim romanima poljske spisateljice Blanke Lipińske, a reakcije publike na filmove su podijeljenje. Prva dva filma smo pogledali, a sad je Netflix objavio prvi trailer trećeg nastavka 'The Next 365 Days' koji izlazi 19. kolovoza na istoj platformi, piše DigitalSpy.

Ovdje pogledajte trailer:

Jedni ovaj film obožavaju, a drugima baš ide na živce. To je sasvim okej, svi imamo različiti ukus. Ako ste fan ovog filma onda će vas ova vijest razveseliti, najviše iz tog razloga što ne znamo što će se dogoditi u posljednjem nastavku.

Da vas podsjetimo, na kraju drugog nastavka glavnu junakinju Lauru upucala je Massimova bivša ljubavnica Anna. Film je završio scenama slomljenog Massima koji drži svoju suprugu na rukama. Hoće li Laura preživjeti i što će se sve dogoditi, ostaje nam vidjeti za manje od tri tjedna. 

Tko jedva čeka?

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr