Stiže mračni reboot kultne serije 'Princ iz Bel Aira'

screenshot/youtube
Jedva čekamo da se ovo dogodi!
Vidi originalni članak

Kako bi izgledala serija 'Princ iz Bel Aira' da nije komedija, već mračna drama? Čini se da ćemo uskoro saznati. Will Smith i Morgan Cooper upravo rade na dramskoj verziji kultne humoristične serije, a ako je suditi prema pisanju kritičara, ovo bi mogao biti ozbiljan hit i za ljubitelje originalne serije, ali i za one koji seriju nisu toliko pažljivo pratili.

Serija govori o tome kako je biti Afroamerikanac u SAD-u danas, a Will ovoga puta neće biti ispred, već iza kamere te je na sebe preuzeo redateljsku ulogu, javlja Hollywood Reporter.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimanje serije krenulo je prije više od godinu dana, nakon što je Will Smith naišao na 4-minutni video trailer u kojem je mladi redatelj Morgan Cooper odlučio prikazati kako bi serija o princu iz Bel Aira izgledala u današnjim vremenima. Video je Smithu zaokupio pažnju te je odlučio, u suradnji s Morganom, ideju pretvoriti u stvarnost.

Ekipa iz originalne produkcije navodno se vraća i u ovom novom rebootu, a kako će sve skupa izgledati? Ne znamo, ali smo sigurni da će biti legendarno dobro.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr