Prvi 498 pregleda 12. kolovoza 2020.

Stiže mračni reboot kultne serije 'Princ iz Bel Aira'

screenshot/youtube

Jedva čekamo da se ovo dogodi!

Kako bi izgledala serija 'Princ iz Bel Aira' da nije komedija, već mračna drama? Čini se da ćemo uskoro saznati. Will Smith i Morgan Cooper upravo rade na dramskoj verziji kultne humoristične serije, a ako je suditi prema pisanju kritičara, ovo bi mogao biti ozbiljan hit i za ljubitelje originalne serije, ali i za one koji seriju nisu toliko pažljivo pratili.

Serija govori o tome kako je biti Afroamerikanac u SAD-u danas, a Will ovoga puta neće biti ispred, već iza kamere te je na sebe preuzeo redateljsku ulogu, javlja Hollywood Reporter.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimanje serije krenulo je prije više od godinu dana, nakon što je Will Smith naišao na 4-minutni video trailer u kojem je mladi redatelj Morgan Cooper odlučio prikazati kako bi serija o princu iz Bel Aira izgledala u današnjim vremenima. Video je Smithu zaokupio pažnju te je odlučio, u suradnji s Morganom, ideju pretvoriti u stvarnost.

Ekipa iz originalne produkcije navodno se vraća i u ovom novom rebootu, a kako će sve skupa izgledati? Ne znamo, ali smo sigurni da će biti legendarno dobro.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?